Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość evreee

Decydować się na drugie dziecko?

Polecane posty

Gość evreee

Czy w mojej sytuacji zdecydowałybyście sie na drugie dziecko? Oboje pracujemy, umowa o pracę - zarobki troche powyżej 3000mies :/ własne mieszkanie (dwa pok), ale planujemy w przyszłym roku zmienić na większe. Żadnych kredytów. Rodzina w razie 'W' pomoże. Córka w czerwcu bedzie miała 3,5 roku. Chodzi do przedszkola. Jestemy młodzi po 23lata.

Gość gość
boze 23 lata i juz zycie spieprzone od 4 lat

Gość gość
Jasne, dlaczego nie?

Gość gość
Sama powinnaś wiedzieć czy jesteś gotowa nie tylko materialnie jak piszesz... Ja mam 26 lat starszy synek ma 3,5 roku młodszy roczek i uważam że to super różnica wieku :) U Ciebie kochana tez będzie super :) Ja nie żałuję decyzji o drugim już chłopcy sa przyjaciółmi :) Jeden drugiego nie odstępuje o krok :)

Gość evreeee
Do gościa z pierwszej odpowiedzi, Masz parwo mieć swoje zdanie - ja mam prawo mieć je w d***e :) i na szczęście bardzo podoba mi sie moje życie ;) Do drugiego gościa :) nie wiem, z jednej strony bardzo byśmy juz chcieli bo i tak różnica juz najmniejsza będzie 4,5 roku zanim zajdę.... a z drugiej się boję, że nie mamy warunków na drugie. W przyszłym roku będziemy kupować dugie mieszkanie albo budować dom. Ale ciągle są jakieś obawy. :/

Gość evreeee
własnie najbardziej boję się o sytuacje materialną szczerze mówiąc...

Gość gość
ale bedziesz miec wiadro

Gość evreeee
mieć wiadro- moje marzenie :P

Gość gość
Młoda jesteś dziewczyno po co się tak spieszyć ja urodziłam w wieku 25 pierwsze, drugie w wieku 38. Odpocznij sobie, ksztalc się, zwiedzaj świat

Gość gość
juz masz po 2 bachorze to juz bedzie studnia. twoj konkubent bedzie cie zdradzal

Gość gość
ja ma jedno i tego nie zmienię :) mam 25 lat i coś od życia tez mi sie należy a nie tylko pieluchy, ale jak ty chcesz z mężem drugie to do dzieła :)