Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

grzybica pochwy, czy mówić o tym byłemu?

Polecane posty

Gość gość

hej dziewczyny, byłam w piątek u gina i okazało się ze mam grzybice która podejrzewałam już od jakiegos czasu... problem w tym ze rozstałam się z chłopakiem i teraz podejrzewam ze byly tez moz e byc juz tym zarażony. Pytanie czy mówić mu o tym, by zaczął się smarować i leczyc czy olać jego i ten temat... Troche głupio tak po czasie dzwonic i mowic hej mam grzybice pochwy i pewnie Cie zaraziłam..... Lekarz przepisał mi globulki Macimiror 500 i masc Pimafucort

Gość gość
nie mow :D bedzie miał pamiątke :)

Gość gość
grzybica pochwy to chyba najpopularniejsza infekcja okolic intymnych jaka istnieje. co gorsze ta infekcja nawraca co jakis czas. ja nie mowilam partnerowi bo on nie ma zadnych objawow zreszta nie wiem czy on sie moze tym wogole zarazic. najlepiej zapytaj ginekologa swojego

Gość gość
grzybica to nie HIV bez przesady. zreszta jak byly to tymbradziej olej. od grzybicy sie nie umiera -i watpie bys go zarazila

Gość gość
dzięki, juz jakis czas to mam.... trudno okreslic dokladnie od kiedy bo zadnych objawow typy swedzenie czy pieczenie nie odczuwam, jedynie uplawy a na horyzoncie już mi się kręci następny facet

Gość gość
do gosc 16.37 jesli masz grzybice i ją leczysz a w tym samym czasie wspołżyjesz z partenrem gdy on o niczym nie wie i nie leczy się , to Twoje leczenie chyba jest na marne.... poniewaz za kazdym razem gdy Ty sie podleczysz on od nowa zaraża Ciebie grzybkiem podczas stosunku, musicie oboje to wyeliminowac, nawet gdy facet nie ma zanych objawów

Gość gość
Nie czyń drugiemu co tobie nie miłe !

Gość gość
Jak się rozstaliście, chcesz uprzykrzyć życie jego partnerce, dla której cię rzucił i jemu też? Jak tak, to najpierw się dowiedz, czy już uprawiają seks, a potem pokaż lub poślij jej twoje wyniki badania.