Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci żadna dziewczyna was nie będzie porównywać do bylych

Polecane posty

Gość gość

tylko i wyłącznie pod warunkiem że będzie w was prawdziwie zakochana...dlatego zamiast szukać dziewic szukajcie dziewczyn które was poprostu prawdziwie pokochaja...a czy to będzie dziewica czy nie to.jest mało ważne...jeśli was nie będzie kochać prawdziwie to każda jedna nawet dziewica będzie myslami błądzić gdzieś...np myśląc że ten facet którego widziala w p****lu lepiej by to robił lub jak by to było z takim... natomiast dziewczyna która was prawdziwie pokocha i będzie w was zakochana w jej oczach nawet jako niedoświadczony chłopak będziesz jako cudowny facet...lepszy od wszystkich do tej pory...taka prawda...i mówie to jako kobieta...bo już nie mogę słuchać tego jak wy błędnie myślicie...że bardziej stawiacie na to by była dziewicą niż na to by w was prawdziwie się zakochala...wtedy choćby była wcześniej z niewiadomo kim to wy będziecie dla takiej dziewczyny najlepsi nawet z małym penisem...tak działa milosc, zakochanie....i do tego dazcie a nie do tego by być tym jedynym dla niej...bo to wam nic nie da bo nawet taka może po pewnym czasie zastanowiac się jakby to było z innym...na to nie ma reguły...regułą jest miłość...gdy jest miłość wtedy nie ma żadnego porównywaniaa do nikogo bo o nikim innym się nie myśli i wszyscy inni wydają się być nijacy do tego w którym dziewczyna jest zakochana...dlatego nieraz dziewczyna super przystojniaka rzuca dla byle kogo ...i wszyscy się dziwią że jest z takim zamiast z tamtym :) taki wam sekret kobiecy zdradzilam :) bo chce dla was dobrze by i wam w życiu się ułożyło :) i tak będzie tylko zmiencie myslenie :)

Gość gośćiowa
To nie jest odpowiednie miejsce....nastolatkowie nie marzą o miłości....przecież ogarnięty i dorosły mężczyzna nie zakłada tematów o dziewicach. :)

Gość kama1919
A co z chlopakami, to oni porównują czesto swoje obecne z bylymi a nam dziewczyna wtedy tez niefajnie.

Gość gość
Kurde tu nie chodzi o porownywanie tylko o pewnosc ojcostwa i pewnosc ze sie nie puszczala i nie jest rozwiazla... Tak wiem mogla miec jednego - a jak mi to udowodni? Nie udowodni! A dziewica ma dowod w postaci blony.

Gość gość
To ja wole zeby prawdziwie zakochala sie we mnie dziewica a ja jestem w stanie zakochac sievtylko w dziewicy :)

Gość gość
ale zrozum to że dlatego jesteś w stanie bo masz kompleksy!! chłopie!! niech wkońcu to do cb dotrze że chocbys byl z dziewica to głowno ci to da bo ty masz problem w sobie...pewnośc ojcostwa?? nosz k***a proszę cie... pewnośc to nigdy mieć nie możesz...bo nie każda dziewica ma blone i nie każda straciła ją z facetem...a co najważniejsze może stracić ją z tobą po czym walić się z kimś innym i ty będziesz myślał że dziecko twoje... od pewności ojcostwa nie jest dziewictwo tylko testy dna... dziewictwo jest od tego by uchronić dziewczyne przed cierpieniem...bo seks przywiązuje ludzi do siebie...a ci ludzie nie zawsze są ze sobą potem do końca życia...po to jest to dziewictwo żeby kobieta i facet nie robili tego...bo potem przy rozstaniu o wiele bardziej się cierpi..bo ludzie są do siebie emocjonalnie przywiązani bo podczas seksu wydziela się okscytocyna...hormon przywiązania....błonka poza tym nie jest czymś co chroni przed ciążą przecież blona ma otworki przez które spokojnie sperma może wpłynąć...to nie jest folia jakas żeby chronić tak jak prezerwatywa....no litości... jak można wogóle tak myśleć..... ale skoro wam nie przemówi do rozumu to trudno tylko za parę lat nie płaczcie że ta mnie zdradzila a tamta była ze mną dla kasy bo tak to jest gdy sie patrzy na fizycznosc zamiast prawdziwej milosci....i nie oczekujcie prawdziwej milosci od kogoś kto przed wami nikogo nie miał..bo to jest smieszne...

Gość gość
Ale ty p********z o tych kompleksach. Jak wole brunetki od blondynek to tez mam kompleksy? Zrozum ze jestesmy tak uwarunkowani ewolucyjnie ze wolimy dziewicevkoniec kropka. Mezczyzna zawsze majac do wyboru dwie laski wybierze ta ktora jest ladna i ma blone! A bez blony rodzi sie moze jedna na dziesiec tys wiec wiesz argument z doopy. I pogodz sie z tym ze z powodu bralu blony bo poszlas z byle kim do wyra jestes towarem drugiego albo i trzeciego sortu zalezy jaka masz urode i lat, ale pierwszego juz kiedys bylas i nie bedziesz

Gość gość
hehe nie nie..to ty masz jakas obsesję na tym punkcie ... po pierwsze samo to gadanie ,,towar" na żadnego człowieka nie powinno się mówić ,,towar " co to wogóle za określenie ...żal... po drugie nie poszłam do łóżka z byle kim ale z osoba z która byłam cztery lata w związku i on był prawikiem a ja dziewica i co z tego...co z tego ... skoro potem mu się znudzilam po czterech latach i poszedł do nie dziewicy która była doświadczona już w tych sprawach... i lata za nią już z sześć lat...więc to jest głowno prawda że jakieś ewolucje i cholera wie co...po co takie kity dziewczynom wciskasz...każdy facet ma kompleksy na tym punkcie że okaże sir gorszy od poprzednich i tyle i wielu facetów mi to potwierdziło że to o to chodzi...to co ściemasz o jakiś p*****lach z ewolucjami....a facetowi prawictwo niby po co jest żeby co kobieta miała pewnośc że nie dymal innej i jest ojcem jej dzieci ?? pieprzysz chłopczyku..i usprawiedliwiasz swoje kompleksy teoriami z d**y wziętymi....nawet d***** z tAkim podejściem do ludzi cie chcieć nie będzie że oceniasz kogoś po fizycznosci i gwarantuje ci że się na tym przejedziesz...nie życzę ci źle oczywiście bo wporzadku ty masz prawo mieć swoje zdanie a ja mam prawo mieć te teorię w d***e niż być z kimś kto byłby ze mną tylko dlatego że mam blone....nie chciałabym kogoś takiego i zapewniam że żadna mĄdra dziewczyna dziewica też by nie chciała...