Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

słuszne przypuszczenia ? proszę o pomoc

Polecane posty

Gość gość

Witajcie dziewczyny/kobiety nie wiem jakich was tu więcej, trafiłam na te forum przez przypadek szukając jakiś informacji dotyczącej ciąży . Nie wiem czy moje przypuszczenia są wiarygodnie bo nigdy nie byłam w ciąży wiec nie wiem jak to się wszystko do siebie tam ma ze tak powiem . Mam narzeczonego z którym planowaliśmy dziecko ale nie teraz, za rok lub dwa ale jeżeli teraz miałoby być to bardzo bylibyśmy szczęśliwi. Przechodząc do sedna sprawy chodzi mi o to czy moje "objawy" to objawy ciąży :) wiec : częste korzystanie z toalety częsta susza w buzi pić mogłabym litrami apetytu brak nie chce mi się jeść a częściej mam takie odruchy wymiotne ale wymiotów brak podwyższona lekko temp ciągle mi zimno bóle podbrzusza i częste gazy :/ jeden test zrobiłam ale wyszedł negatywnie wydaje mi się ze za wcześnie bo 4.04 kochaliśmy się. Prosiłabym o niedodawanie jakoś głupich tekstów bo widziałam ze takie też umiecie pisać . Jestem młodą i chce się czegoś dowiedzieć :)

Gość gość
Dziewczyno na objawy jest zdecydowanie za wcześnie. Kiedy masz mieć okres? 2 ciąże za mną i ani razu nie miałam takich objawów jak opisalaś.

Gość gość
O matko, kolejna co ledwo nogi rozłożyła i już ma wachlarz objawów ciążowych. Od czego niby miałyby być objawy, jak test negatywny więc hormonu ciążowego nie masz??

Gość gość
Przepraszam bardzo ale takie komentarze zachowajcie dla siebie . Czytać nie umiecie ? Napisałam jasno i wyraźnie ze jestem młodą i nie mam dzieci.ja się po prostu tylko zapytałam . Widzę że ciężki teraz o jakąkolwiek pomoc a zwłaszcza na tej stronie . Tyle ode mnie .

Gość gość
Weź ty się uspokój bo ci kulturalnie odpisałam a ty mnie wrzucasz do jednego wora z kolejną osobą. A na pytanie o okres nie odpowiadasz. chcesz tylko usłyszeć że tak, to ciąża czy interesują cię fakty?

Gość gość
Poczytaj w necie jak przebiega cykl i zaplodnienie to nie bedziesz zadawala glupich pytan.

Gość gość
Miałam podobne objawy ale tak gdzieś w drugim mies ciąży. Odczekaj tydzień i powtórz test. Dopiero w trzecim tyg ciąży test wyszedł pozytywny

Gość gość
Prędzej objawy cukrzycy niż ciąży