Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czemu kobiety nawzajem sie nie lubia a faceci sa solidarni

Polecane posty

Gość gość

nie rozumiem tego, wiele mozna by facetom zarzucic, ale podoba mi sie ich olewackie podejscie do wielu p*****l, co kobietom spedzaja sen z powiek (ze aska sie brzydko ubrala, ze kaska jest gruba, ze ktostam jest taki sraki i owaki, wybiora sobie ofiare i czuja sie najlepsze) co jak co, ale faceci sa pod tym wzgledem normalniejsi

Gość gość
bo kobiety to trzeba w murde lac 2 razy dziennie i uczyc je kultory zachovania sie,rozwydrzyly sie te qo`rwy i nikt je nie je bje po ryju

Gość gość
kobiety sa mistrzyniami w izolowaniu, wykluczaniu, wszelkiej ironii, drwinach, mobbingu... ehh.. zadnych takich pomyslowych facetow to ja nie znam. taki to walnie komus w szczeke i po sprawie... kobiety sa o wiele okrutniejsze moim zdaniem

Gość gość
Ponieważ kobiety są z natury bardziej demokratyczne i zawsze zmierzają do tego żeby panowała równość. W grupie kobiet nigdy nie dochodzi do wyłonienia się jakiegoś konkretnego przywództwa. Kobiety z natury nie są hierarchiczne. Natomiast u facetów szybko powstaje hierarchia oni wyłaniają przywódcę a reszta mu podlega, u nich to normalne. Dlatego faceci powinni trzymać z dala od kobiet. Najgorsi są ci z mała ilością testosteronu, są najbardziej podstepni i niesprawiedliwi

Gość gość
W dodatku kobiety się zawsze razem trzymały ponieważ wspólnie wychowywany dzieci. Jak jedna szła po jedzenie to podrzucala dziecko drugiej, nie liczyły na samców. Odkąd rządzą faceci kobiety toczą walkę o ich wzgledy

Gość gość
tylko jak żona zdradza to zazwyczaj z kumplem męża ;)

Gość gość
ta demokratycznosc to fajna sprawa, z tym sie zgodze, no ale ta rownosc wszystkich babek rowna sie tez tym, ze jakas wyrozniajaca sie (niekoniecznie negatywnie) juz jest obgadywana, musi sie dopasowac bo jak nie to juz jakies smichy chichy, widze to np po kolezance, co jest przez dlugi czas singielka, jest naprawde w porzadku, ale wiele dziewczyn lubi sie podsmiechiwac, ze nikt jej nie chce, ze brzydka (jakos facetom ona sie podoba, ale po prostu nie chce z nikim byc) taka z niej indywidualistka i juz wiele kobiet sie czepia. Faceci jakos nie boleja nad takimi rzeczami, nad czyims stanem cywilnym i prywatnym zyciem.

Gość gość
To się pewnie bierze z jakiegoś braku zaufania, poza tym kiedyś kobiety jak się stroily to robiły to wspólnie z jakiejś tam okazji. Teraz kobiety są zazdrosne o siebie bo męska dominacja zniszczyła ta wiez, a strojenie się przez jedna uważane jest za zdradę innych kobiet

Gość takie moje odczucie
Ja zauwazylam ze jak np u nas w pracy ma przyjsc nowa dziewczyna to panienki zaraz maja nadzieje ze będzie brzydka i nie fajna, nawet jak jest dziewczyna w porządku to i tak jest wyśmiewana za plecami przez inne koleżanki przy facetach żeby jej siary narobić. A jak ma przyjsc jakiś facet do pracy to koledzy tego nie komentują. Po prostu jak jest w porządku to jest ok a jak jakiś dziwak to sie nie komentuje :)

Gość takie moje odczucie
Po prostu dziewczyny sa zazdrosne i zawistne :)a faceci kładą lage na to