Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

opinie o kosmetykach yves rocher

Polecane posty

Gość gość

Jakie sa wasze opinie? Polecacie czy odradzacie?

Gość gośćula
kupuje tylko żele pod prysznic te kolorowe,uwielbiam ich zapachy

Gość feferf
Uwielbiałam ich szampon o specyficznym zapachu ale już go nie robią. Poza tym mają wg mnie świetne perfumy. Jak zdarzyło mi się kupić krem, szminkę, kredkę to też zawsze byłam zadowolona. Ale zwykle szukam czegoś tańszego i znajduję.

Gość gość
Ja kupuję tam regularnie szampon do włosów, i fajnie mieć kartę stałego klienta bo przy takim szamponie zawsze coś dodatkowo jest, ostatnio kosmetyczka, krem do rąk, żel pod prysznic (co miesiąc dostaję ulotkę). Krem do rąk jest ok, lubię bardzo ich zapachowe, owocowe żele pod prysznic*****elingi, skuteczny jest żel antycellulitowy chociaż czuć go potem na ciele. Kosmetyków kolorowych nie kupuję ale siostra chwali lakiery do paznokci. Kupuję tam też wodę toaletową, taką roślinną, świeży i przyjemny zapach na co dzień. Natomiast uważam że kremy i żele, toniki do twarzy to niewypał, moja twarz na nie słabo reagowała. Dostałam kiedyś też serum pod oczy, nie widziałam żadnego efektu. Balsamów do ciała nie testowałam bo mam swój jeden, ulubiony z Neutrogeny.

Gość gościnkahej
Ja używałam przez dłuższy czas, ale potem doszłam do wniosku, że wcale nie są dobre, przynajmniej jeśli chodzi o moje włosy. Kupuję od nich mleczko do demakijażu, a np szampony, odżywki czy maski na trena.pl , bo tam są takie fryzjerskie i tanio, a jakoś mam wrażenie, że moje włosy lepiej na nie reagują. A no i jeszcze z yves rocher kupuję sobie tusz do rzęs.