Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Spontaniczny89

Wygodny fotel do biura i tani

Polecane posty

Gość Spontaniczny89

Poszukiwany wygodny i tani, tak do max 300 zł fotel do biura - przyznaję, że nie mam kasy na luksusy więc argumenty w stylu kup super drogi, bo będzie Ci wygodnie mnie nie przekonają. Ktoś coś? aa i z isków też odpada, bo to z kolei przegięcie w drugą stronę

Gość manuel256
takie rzeczy tylko w erze?;)

Gość Koralowa45
Nie no nie dajmy się zwariować, oczywiście że da się dostać fotel, czy obrotowe krzesło z takich, które będą do 300 zł i będą wygodne. Ja mam zresztą nawet tańszy, a bardzo wygodny - kwestia zrezygnowania z super drogich materiałów, które i podrażają koszt krzesła. Przejrzyj sobie takie biurówki w http://www.centrumkrzesel.pl/fotele-biurowe-/119/c - sporo mają, więc cenowo też da sie dobrać coś rozsądnego.

Gość gość
Polecam poszukać czegoś w dobrej cenie u producenta mebli Meblant (http://www.meblant.pl/), mają naprawdę bardzo różnorodną ofertę, w różnych kategoriach cenowych, więc na pewno jakaś okazja się zawsze znajdzie.

Kupiłam bardzo wygodny i naprawdę dobry fotel biurowy w sklepie JYSK. Trzeba tylko sprawdzać aktualne promocje. Mój fotel był naprawdę bardzo przeceniony - normalnie kosztuje tam ponad 500zł, a ja kupiłam o połowę taniej. Ma podłokietniki, wysokie, profilowane oparcie, a przy tym jest dość zgrabny. Polecam.

Szukaj na promocjach, w sklepach z wyposażeniem biurowym. Fakt, że przejście się po wszystkich takich sklepach to inwestycja czasu, ale taka inwestycja się zwróci, szczególnie, jeśli zależy Ci na tym, aby dbać o swój kręgosłup.

Gość gość
Znam świetny sklep z różnymi akcesoriami i meblami biurowymi - http://biurotechnika.com.pl/ . Zaopatrzyłem tam swoje biuro, mają niedrogie artykuły naprawdę porządnej jakości.

Gość gość
Bardzo fajny wybór foteli biurowych jest w sklepie internetowym http://www.10chairs.pl - ja tam zamawiałam fotel dla siebie do pracy przy biurku w domu. Cenowo różnie, każdy znajdzie coś dla siebie :)

Gość gość
Miałem operację na plecy dwa lata temu i rodzina mi kupiła fotel Pro – Wellness do masażu. Rewelacja powiem szczerze i nie spodziewałem się, że tak bardzo mi pomoże. Przede wszystkim mam plecy codziennie maksymalnie zrelaksowane. Śpię normalnie i budzę się bez bólu. Wcześniej z tym bywało strasznie momentami. No i fotel działa w języku polskim, mnóstwo ciekawych funkcji i działa od dwóch lat bez żadnych usterek, a gwarancja jeszcze 3, czy 4 lata obowiązuje.

Gość gość
Na stronie http://woodenadesign.pl/fotele,_krzesla,_hokery-105104-2.html masz duży wybór różnego typu krzeseł i foteli w bardziej designerskiej formie. Ja sobie od nich kupowałem taki mini zestaw barowy – mam tutaj i dwa hokery. Super przydatny praktyczne mebelek i jednocześnie ładnie estetycznie wykonany, dwa materiały – metal i naturalne drewno, nie ma lepszych fuzji wg mnie.

Gość bbvv

Ciekawe designerskie tapicerowane fotele w różnej kolorystyce sprzedaje Woodenadesign przez swój sklep online na woodenadesign.pl/fotele,_krzesla,_hokery-105104-2.html. Polecam firmę. Nie kantują na jakości materiałów, samo siedzisko się nie zapada, oparcie jest dobrze wyprofilowane, można siedzieć długi czas bez żadnego dyskomfortu w kręgosłupie.

Gość milena.glo

ja w biurze mam krzesło od Mildis i świetnie mi się sprawdza  - jest bardzo wygodne i nie bolą mnie plecy 

Gość milena.glo

ja w biurze mam krzesło od Mildis i świetnie mi się sprawdza  - jest bardzo wygodne i nie bolą mnie plecy 

Gość milena.glo

Ja niedawno zamówiłam do biura kilka nowych foteli z www.sitplus.pl. Z tego co pamiętam jest to model Elegant. Posiadają wiele poziomów regulacji, wygodne siedzenie oraz dobrze wyprofilowane oparcie.

Gość gość

W biurze mam fotele voss z kolekcji gala colezzione, zamawiałam je w stacjonarnym salonie w stolicy, do tego jeszcze można było zamówić narożnik i to zrobiłam. Meble wygodne i eleganckie, dzięki nim moje biuro dobrze  wygląda. Jest gdzie siąść, kawkę wypić 🙂

Gość Mirek Wielgosz

Jeśli chodzi o fotele jest masa wyboru , warto poczytać jaki fotel dla konkretnej osoby będzie odpowiedni , limar.biz.pl myślę że każdy znajdzie coś dla siebie .

Gość Magda

Ikea

Moim zdaniem warto jest zainwestować w coś porządnego - tak aby było wygodne dla naszych pleców a jednocześnie stanowiło ochronę dla kręgosłupa (który niestety po długiej pracy przed komputerem może być przeciążony).

Druga rzecz w biurze jaka ma duże znaczenie to wybór odpowiednich mebli biurowych:

https://polinskimeble.pl/85-szafki-bhp

Polecam zerknąć sobie na szafki tutaj. Jest to producent szafek metalowych, które ce...ą się znacznie większa wytrzymałościa niż meble sklejkowe.