Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

faceciki którzy godzą się na brak dziewictwa swojej dziewczyny

Polecane posty

Gość gość

to totalne c***y bez własnego zdania i jakich kolwiek wymagań. Ja jak na prawdziwego MĘŻCZYZNE przystało wiem czego chce mam wymagania i konsekwentnie je egzekwuje nie robiąc wyjątków! I moja przyszła żona musi być dziewicą MUSI! I ja muszę być jej pierwszym i jedynym partnerem seksualnym KAPISZI?!

Gość gość
Tak się zastanawiam czy Ty się zgrywasz z tymi tematami i masz ubaw z produkujących się w nich ludzi czy rzeczywiście jesteś zje/bem.

Gość gość
Serio nie znudzil wam sie juz ten temat? Od stu lat to samo. Juz wszyscy wiemy o waszych pogladach, serio codziennie trzeba zasmiecac internet tym samym? Nudaaa

>>>faceciki którzy godzą się na brak dziewictwa swojej dziewczyny<<< x daliby Ci porządny wycisk, za nazywanie ich facecikami, ZAKOMPLEKSIONA PIERDOŁO ! x >>>Tak się zastanawiam czy Ty się zgrywasz z tymi tematami i masz ubaw z produkujących się w nich ludzi czy rzeczywiście jesteś zje/bem.<<< Obstawiam to drugie i zakompleksionego, samotnego obszczymurka, żyjącego z renty mamusi. Te typy tak mają :(.

Gość gość
a ja uważam ze koles ma fiola na punkcie czystosci kobiet i mezczyzn i w ogole na punkcie czystosci duszy czlowieka jako zaleznej od czystosci ciala. I to wcale nie znaczy ze jest zjebem, jest po prostu duzo bardziej na te aspekty wyczulony niz reszta spoleczenstwa. Uwazam ze to go czyni wyjatkowym i wielu powinno sie od niego uczyc takiego podejscia. Obejrzyjscie sobie ten film to moze zrozumiecie o co w tym wszystkim chodzi: https://www.youtube.com/watch?v=3IeudGWfcZQ Ja kolesia rozumiem.

Gość gość
przepraszam was najmocniej za misio1 ten hultaj znowu uciekł z oddziału. Muszę przypomnieć pielęgniarce oddziałowej żeby mocniej go przywiązywała do łóżka :) misio1 no chodź już czas na leki a później za kare dwa dni w kaftanie i izolatce. no chodź dam ci banana kici kici kici kiciiii

W takim razie Ty też powinieneś być jej pierwszym partnerem seksualnym. Ale zakładam, że w Twoim wypadku nie będzie to żadne wyrzeczenie. W ogóle zbliża się pora obiadowa, więc umyj ręce, zjedz grzecznie obiad i odrób lekcje do gimnazjum.

Gość gość
ja jestem zwyczajnie zwolennikiem darwinizmu i patrze racjonalnie dziewica zawsze będzie stała wyżej od puszczalskiej nie dziewice jak to mawiali rzymianie pater semper incertus ;) czyli ojciec zawsze niepewny

Gość gość
akurat facet nie ponosi kosztów związanych z ciążą i laktacją więc może sobie bzykać dziewice do woli ;)