Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

NZOZ LASER Centrum Estetyki Doktor Kotowicz OPINIE

Polecane posty

Gość gość

Czy ktoś korzystał z usług tego centrum? Jaki jest Pan doktor? Czy zabiegi wykonywane są starannie? Proszę o wszelkie informacje. Bardzo interesuje mnie laser diodowy. Chciałabym usunąć włoski z pleców i brzucha.

Gość gość
Oj, bardzo trudno się do nich dostać:) Ale powiem jedno - warto. Korzystałam z usług. Przyszłam tutaj z problemem wiecznego trądziku, który po prostu szpecił moją twarz. Regularne zabiegi w tym miejscu pozytywnie wpłynęły na moją twarz, całkowicie niwelując niedoskonałości. Na laser się jeszcze nie zdecydowałam, ale słyszałam same pozytywne opinie. Pan Doktor Kotowicz, to rzetelny i konkretny lekarz medycyny estetycznej. Myślę, że możesz spokojnie zaryzykować :)

Gość gośćm
Trudno... I to masakrcznie, ale ostatecznie warto poczekać ;) Pan Doktor jest moim zdaniem bardzo konkretny, z chęcią odpowiada na wszelkie pytania swojego pacjenta, uświadamia jak zabieg zostanie przeprowadzony, jak należy się do niego przygotować. Ja jestem zadowolona :) Myślę, że powinnaś być zadowolona z tego lasera :)

Gość lulitaaa
Dziewczyny, bo właśnie szukam opinii na temat tego miejsca no i widzę, że pacjenci bardzo pozytywnie się wypowiadają na temat tego lekarza. Możecie mi powiedzieć, czy dużo "bierze" za zabiegi?

Gość marzencial
Myślę właśnie, że lekarz nie ma wygórowanego cennika, ale co ważniejsze - nie ma ukrytych kosztów, tak jak większość lekarzy w tej branży. Pozdrawiam :)

Gość gość
Jest prawdziwym lekarzem odnosi sie do pacjetow z zyczliwoscia udziela konkretnych wskazuwek do danej dolegliwosci . Jest lekarzem godnym polecenia i oplaca sie czekaczeby sie dostac na wizyte . W kazdy czwartek od 15 do 17 sa darmowe wizyty gdzie lekarz udxiela porad . Polecam

Gość gość
botoks też tutaj robią? jak tak, to jakie efekty?

Gość gość
o własnie, też chciałabm wiedzieć, czy robią tutaj botox :) bo chyba jednak się zdecyduje na ten zabieg, ale wolałabym wszystko omówić ze specjalistą ;)

Gość gość
Robią botox :)

Gość gość
Gdzie znajduje się ten gabinet? Kto mi może powiedzieć i wyjaśnić jak tam dotrzeć? :)

Gość gość
To jest w centrum miasta, przy ul. Skłodowskiej-Curie 13, bez problemu dotrzesz ;)

Gość gość
W końcu mamy w mieście sprawdzonego specjalistę w dziedzinie medycyny estetycznej...

Gość gość
zapisałam się na botox do tego centrum i jutro mam zabieg... boję się dziewczyny.... .buuuuuu ciągle dla poprawy nastroju czytam sobie pozytywne opinie na temat tego gabinetu pomaga :D

Gość gość
polecam gabinet nie jest drogi,a oferuj***ardzo dobre zabiegi kosmetyczne, które mogę szczerze polecić każdej kobiecie

Gość gość
czy usuwają również zmiany nowotworowe skóry? bardzo zależy, więc jak ktoś wie to proszę o info

Gość gość
z tego co wiem, to tak, ale musiałabyś się umówić na wizytę my nie jesteśmy lekarzami i nie udzielimy ci szczegółowych informacji ja znam centrum z innej strony, więc ten temat też jest mi odległy

Gość gość
pan doktor faktycznie wie co robi, byłam tu na dwoch zabiegach, z których jestem zadowolona uświadamia jak to wszystko będzie wyglądało, więc nie ma się czym przejmować bezstresowa obsługa

Gość gość
bardzo profesjonalne miejsce byłam tu na botoxie i powiem szczerze, że z początku miałam spore obawy, ale wszystko zniknęło po konsultacji ;) botox wcale nie jest takim strasznym zabiegiem teraz to powszechność, jak manicure czy pedicure ale co najważniejsze dla mnie - wykonany przez specjalistę!

Gość gość
czy botox boli? jak wygląda zabieg? chętnie bym się wybrała, ale zastanawiam się jak taki zabieg przebiega jestem naprawdę wrażliwa na ból, stąd te obawy

Gość gość
ogólnie zabieg nie jest bezbolesny, ale da się to przeżyć teraz zabieg jest tak powszechny, że nie ma się czego obawiać nie jest to BOLESNY zabieg, ale jakiś dyskomfort tam występuje jak pójdziesz na konsultację to się wszystkiego dowiesz

Gość gość
botox wykonany przez dobrego lekarza, jak przez doktora Kotowicza nie ma działań niepożądanych, żadnych skutków ubocznych

Gość gość
polecam! jestem po konsultacji u pana doktora miłe zaskoczenie sympatyczny, doświadczony, pełen wiedzy i otwartości na pacjenta lekarz już nie mogę sie doczekać zabiegu

Gość gość
ile kosztuje tutaj botox?

Gość gość
w zależności od ilości wkłuć i podanych jednostek od 400 zł do 1200 zł

Gość gość
jestem już po konsultacji, wiem wszystko ;) pan Kotowicz zrobił na mnie rewelacyjne wrażenie cieszę sie, że zasugerowałam się tymi opiniami w internecie widać, że jest to lekarz z prawdziwego zdarzenia, który zna się na medycynie estetycznej

Gość gość
powiem wam, że miałam okazję być dwa razy na botoxie w innym gabinecie i to nie ma żadnego porównania co do gabinetu pana doktora Kotowicz on wykonuje zabieg PROFESJONALNIE

Gość gość
czym się różni botox od wypełniania zmarszczek kwasem?

Gość gość
wypełnienie kwasem, to wypełnienie kwasem a botox, to wstrzykiwanie tzw. jadu kiełbasianego, toksyny botulinowej

Gość gość
co lepsze? bo sie zastanawiam :) albo inaczej... które mniej boli ?

Gość gość
zabiegi są wykonywane pod znieczuleniem, wiec właściwie nic nie odczuwasz :) moim zdaniem wszystkiego dowiesz się na konsultacji