Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie buty nie będą zwracać uwagi?

Polecane posty

Gość gość

Chodzi mi o buty na lato. Mam brzydkie i krzywe palce u stóp i chcę sobie kupić buty z mało odkrytymi palcami ale tez takie ktore nie będą zwracac uwagi bo jak ktos zwroci uwage na buty to i na moje palce. Jakie powinny byc takie buty? Jaki kolor, fason?

Gość gośćula
poszperaj na allegro znajdziesz na pewno ,są takie na dwa palce,bez pięty,ja sama mam takie koturny lasockiego ,ale to sprzed lat i teraz ich już raczej nie kupisz

Gość gość
podaj jakis link, błagam :(

Gość gość
Za bardzo odkryte. Koturna cięzka. Poszukaj na eobuwie.

Gość gośćula
Te z linku mają przecież całkowicie odkryte palce,owszem są nijakie,ale lepiej kupić coś extra co ukryje wadę. Wpisz sobie w googlach sandały zakryte palce ,zobaczysz jaki jest wybór

Gość gość
No a ile ty masz autorko bo sandały co pokazała to mogą być po warunkiem że masz dobrze z 50 tke

Gość gość
Myslisz ze nie wpisuje? I niestety albo mega maly wybor albo ten wybor co jest to wygladaja jak buty dla babci. Nie chce zakrytych palcow, chodzilam w takich do tej pory ale zawsze cierpialam bo mnie palce obcieraly. A co extra to wlasnie zwroci uwage a nie odpedzi.

Gość gośćula
nie wiem jaki masz styl,jaka masz sylwetkę ,czy masz smukłe czy grubsze łydki , to ważne info w doborze butów ,masz pierwszy z brzegu link ,mnie się takie nie podobaja ,ale wiem że sa modne http://pl.dressfirst.com/-g26520

Gość gośćula
a dlaczego nie ma być extra i ma nie zwracać uwagi? przecież palce będą ukryte,chodzi by wyeksponować nogi i stopy ,a palce ukryć,mozesz tez pójść do szewca żeby wszył Ci siateczkę

Gość gość
Jestem wysoka 171cm, wiec nie chce mega wysokiej koturny czy szpilki. Tylko plaski but albo koturna do 8cm max. I tylko koturna, obcasow nie lubie. Mam smukle nogi choc konkretne, cow stylu Rihanny. Ale stopę szczupłą, chude palce. Jesli chodzi o styl to klasyka

Gość gość
gośćula dziś , jakie siateczki :( to wlasnie wszelkie dziwactwa typu siateczki sprawiaja ze but przykuwa uwage, moim zdaniem. Zwlaszcza jak pokazujemy ze cos ukrywamy, a siateczka to pokaże. Mam tez dluga stope niestety, rozmiar 40/41. Letni but z zakrytymi palcami przy takim rozmiarze wyglada komicznie i niekorzystnie wydluza stopę. Wiem, bo przetestowalam i to wiele razy.

Gość gość
One sa w szpic, mam dluga stope i tylko mi wydluza stope jeszcze bardziej. Poza tym jak dla mnie babcine.

Gość gośćula
sama bym sobie sprawiła ale forsy teraz nie mam ,przydatna rzecz kiedy brak czasu na porządny pedicur:)

Gość gość
Naprawde chcialabym sie skupic na butach z odkrytymi palcami, ale odkrytymi malo. Takie peep toe od razu mowie ze nie wchodza w gre, bo mam dluzsze drugie palce od poerwszych i w takich butach te dlugie palce mi sie pchaja w ten otwor i wystaja i wyglada to tragicznie :(

Gość gośćula
no to faktycznie jak masz długą stope to te czarne w szpic odpadają ,mnie się bardzo spodobały,bo lubię klasykę. Nie wiem co Ci doradzić ,może nie jest tak zle i sobie wkręcasz ? a do pracy jakie musisz mieć obuwie? masz dress code ?

Gość gość
W obecnej pracy nie, moge sie ubierac jak chce. Ale nie patrze na prace w tej kwestii, szukam butow do chodzenia na codzien, powiedzmy poza praca. A moj styl to owszem klasyka ale nie elegancja, taki klasyczny casualowy. Niestety nie jest dobrze i nie wkrecam sobie, poza tym mam jeszcze haluksy od ktorych palce mi leca na bok :-( ale haluksy pal licho da sie ukryc grubszym paskiem albo plecionka

Gość gość
18.52, ladne ale niestety zbyt duzo odslaniaja palcow :-(

Gość gość
Nie chce szpicu bo raz wydluza moja 40cmowa stope a dwa nie lubie szpicu z wygladu. Ale dziekuje za propozycje, ogolnie bardzo udane sandalki :-)

Gość gość
Gosc 19.17, przepraszam dopiero teraz zobaczylam ze tam byl jeszcze drugi link, wczesniej weszlam tylko w te czarne w szpic. Te biale sa super!! Gdyby tak jeszcze byly w cielistym kolorze :-)

Gość carolajn9191
Też mam krzywe palce u nóg i długie he he ;) Mój chłopak śmieje się, że wyglądają jak palce u rąk ;P ale się tym nie przejmuję wprost przeciwnie bardzo je lubię. Gdy mi coś spadnie a nie mam wolnej ręki zawsze sobie palcami stóp mogę podnieść :) Co do butów to bardzo fajne widziałam na http://www.kupbuty.com/ są tam przeróżne modele i takie z odsłoniętymi palcami i bez. Zobacz sobie może akurat coś ci w oko wpadnie.

Gość gość
Świetny sklep! Nie znalam go wczesniej, bardzo Ci dziękuję Gościu powyżej :):):)

Gość gość
I nie tylko Gościu ale moja immienniczko hehe ;)