Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego kobiety to takie dwulicowe plotkary straszne

Polecane posty

Gość gość

czy wy kobiety nie macie naprawde nic do roboty

Gość gość
dlaczego faceci wrzucaja wszystkie kobiety do jednego worka?

Gość gość
Bo niektórzy LUDZIE tak już mają. Osobiście znam kobiety - plotkary, ale to w przypadku mężczyzn spotkałam się z najbardziej jawnym zjawiskiem plotkowania. Bo, uwaga, plotkują i kobiety i mężczyźni również i za każdym razem, kiedy przebywam w środowisku, w którym jest więcej facetów od kobiet, obserwuję jak duże nasilenie ma zjawisko plotkowania u mężczyzn. A obserwowałam takich w różnym wieku. Od 16 lat po 38. :)

Gość gość
16:29 p*****ało ci sie gadanie z plotkowaniem. Albo płeć

Gość gość
Plotkowanie, plotkowanie. Jak chodziłam do szkoły średniej, to chłopaki wiedzieli o wszystkich wszystko, każdy news, wszystkie ciekawostki i inne takie. Dziewczyny się tak nie interesowały, ewentualnie tylko kilkoma osobami, ale chłopaki musieli wiedzieć wszystko o wszystkich. Co kto zrobił, co się wydarzyło. Jak pracowałam, to spędzałam dużo czasu w męskim towarzystwie i było podobnie. Tylko dopiero ci dorośli pokazali mi coś, co mnie zaszokowało, bo u kobiet nigdy tego nie widziałam. Wiadomo, kobiety plotkują. Widywałam, jak czegoś się dowiadywały, a przy najbliższej okazji przekazywały dalej, ale tylko u mężczyzn spotkałam się z czymś takim, że zaraz po tym, jak coś usłyszeli, potrafili odejść i od razu, bez krępacji pójść i przekazać plotkę dalej. Nie "przy okazji", tylko wprost kończąc rozmowę, by natychmiast przejść do innej osoby, przekazać to dalej.