Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie mialam nigdy milosci i juz nawet nie chce.

Polecane posty

Gość gość

Nie mialam nigdy milosci, kiedys bardzo chcialam. Ale teraz nawet juz nie chce, najwazniejszy jest dla mnie spokoj. Szczescie daje mi wypicie wina lub przeczytanie dobrej ksiazki. Wlasciwie moglabym sie juz szykowac do emerytury gdyby nie moj wiek. Czy cos ze mna nie tak, czy to normalne

Gość gość
ewentualnie lubie wyjechac, planuje podroz do Wloch.. Wlochy to jest to...

Gość gość
Potrzebujesz miłości. Smutek bije z tego wpisu.

Gość gość
dlaczego uwazasz ze smutek z niego bije?:) moze gdzies w srodku nieswiadomie nadal pragne milsoci, ale narazie nic mi o tym nie wiadomo

Gość prawictwo pospolite 137
żeby mieć miłośc to trzeba byc atrakcyjnym fizycznie i aktywnym . Pewnie nie spełniasz tych zasad

Musisz poczekac jeszcze troszke bo nie nadszedl jeszcze czas,aby miec milosc nie trzeba byc wybitnie piekna ! nic podobnego,moja milosc przyszla dosc pozno i po nieudanym zwiazku z facetem ktory apsolutnie byl zaprzeczeniem urody/dla mnie/ pod presja rodziny/wiesz nawet nie czekalam na nia, przaszla sama i z nienacka gdy wyjechalam z kraju a tam grono rodakow i on,towarzyski sporo starszy, wracal do mnie codziennie po pracy i zawsze z czyms - drobiazgiem - szampan , ciastka,po 2 tyg. juz mieszkalismy razem i do dzisiaj minelo prawie 20 -lat, przypadek czy odpowiedni czas ?