Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

WitchX

praca 1400 na rękę czy to bardzo źle?

Polecane posty

ja już nie wiem, dostałam dobrą propozycję za 3000 brutto ale chyba nie podołam tamtej i mnie nawet nie zechcą.

Gość gość
jak papierkowa [trzepanie worków po cemencie] to nieżle

pozwolcie ze zacytuje piosenke: kazdy znalezc lub kupic chce, swoj pieprzony raj, kochaj lub nienawidz mnie wszystko bierz, ale plac mi hajs, mowia ze nie wszystko na sprzedaz jest, ale za darmo nikt nie chce dac, a tego czego im brak widza w nas... ;)

Gość gość
pozwol ze w\y\p\i\e\r\d\a\l\a\j

to praca jako e-commerce (specjalista sprzedaży internetowej) i to może wymagać tworzenia stron internetowych o czym mam pojęcie ale niewielkie :( i do tego firma która się ogłasza nigdzie nie istnieje, więc nie wiem o co chodzi, czy dopiero się zakładają czy to jakiś przekręt...

Gość gość
dziś dla takiej firmy można pracować nawet za darmo, doświadczenie przyda się w założeniu własnej działalności

ale ja sama sprzedaje rzeczy przez internet obecnie dla doswiadczenia, a praca mi potrzebna dla pieniedzy i ubezpieczenia

Gość gość
1400 zł to jest drwina a nie pieniądze :(

3000 brutto wyliczyłam to ok 2200 netto też nie kokosy a nerwów więcej i mam wrażenie że moga marudzić tam i moge mieć stresy, ta za 1400 jest prawie pewna

i nie mam pewności że mnie wezmą albo nie wyrzucą, a w butiku na 90 procent mnie biorą i wiem że się utrzymam tam przynajmniej pół roku, dopóki nie zechce zmienić

warto jest spróbować jak nie spróbujesz to nie przekonasz sie czy dasz rade może akurat ogarniesz tą robotę nazbierasz doświadczenia, które ci jest bardzo potrzebne w tych czasach. Warto jest iść na głęboką wodę a jak się nie da rady, wtedy myśleć o innej pracy. Naprawdę warto!

Gość gość
Najniższa krajowa, więc raczej nie dobrze.