Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smyk ala

sex, sypialnia, życie intymne.

Polecane posty

Gość smyk ala

Mieszkamy razem od Trzech lat oD Dwóch lat jesteśmy małżeństwem i mamy roczne dziecko. Niestety nasze namiętne życie seksualne skończyło się wraz z przyjściem na świat syna. Wcześniej mogliśmy nie wychodzić z łóżka, nie jeść nie spać tylko się bzykac. Mąż pragnie mnie non stop niestety ja na sex mam ochotę sporadycznie, bardzo się kochamy ale wiem ze on potrzebuje więcej. Jak sobie z tym poradzić? Może ktoś miał podobnie?

Gość gość
Zbyt nabuzowany seksualnie zerwij z nim

Gość gość
a skąd mamy wiedzieć dlaczego nie masz ochoty? 1. problemy hormonalne? 2. brak akceptacji swojego ciała? 3. zmęczenie? 4. nie macie gdzie uprawiać seksu bo dziecko mieszka z wami w pokoju?

Gość gość
Najczęściej zmęczenie prowadzę bardzo aktywny tryb życia. . Sama nie wiem dlaczego nie mam ochoty.

Gość gość
A u nas jest odwrotnie ja mam większą ochotę a mąż tak jakby stracił ochotę mamy roczna córeczkę a od porodu kochaliśmy się może z 10 razy i to głównie z mojej inicjatywy

Gość gość
Tez fatalnie..sama nie wiem co gorsze.. Może jest przemęczony. Spróbuj go dowartościować, pokomplementuj trochę. Spróbuj w nietypowych miejscach, kup seksowną bieliznę, a jak to nie podziała to po prostu porozmawiajcie, oby nie interesował się innymi..