Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość undefined7

Praca w Plus Bank

Polecane posty

Gość undefined7

Hej chciałabym się dowiedzieć, czy był ktoś na rozmowie do Plus banku? A może ktoś pracuje/pracował tam? Jaka atmosfera tam panuje, zarobki itd. Pytam z ciekawości, bo jutro mam rozmowę tam i nie wiem czego się spodziewać.

Gość gość
ja, też ide

Gość gość
Co nikt nigdy tam nie był?

Gość nox69
A czego się spodziewałaś. Na kafeterii przecież przesiadują bezrobotne lenie, kuchty z gromadą dzieci co się pracą żadną nie pohańbią i śledzą posty niejakiego pravika czy h** mu tam jak go zwią, niedorozwoja umysłowego, degenerata co siedzi całą dobę dodaje posty a yntelygencja postuje jego KUPY zamiast nie karmić trola. I wiele wiele innych temu podobnych. Z roku na rok kafeteria pogrąża się coraz bardziej. O tempora, o mores! P.S. Co do pytania przykro mi, że nie pomogłam bo nie aplikowałam tam, ale by uzmysłowić Ci, że normalne tematy, pytania giną w gąszczu masy debilnych tematów prowokatorów.

Gość gość
Hej:-) pracowalam w Plus Banku przez poł roku. Zwolniłam sie pod koniec marca. Powiem tak praca nie jest zła, można sie troche nauczyc jeśli to jest dla kogos pierwsza praca w banku. Ja zrezygnowalam poniewaz jest tam niska podstawa: najniższa krajowa pluis prowizje za kredyty, ale w zalezności w jakiej placowce jesteś od tego zależy ile bedziesz miala kredytow. U nas był maly ruch, pośrednikow nie mieliśmy za dużo i przez to wyplaty cienkie. Dużo dzwonienia do tych samych klientow i zachecania by przyszli po kredyt

Gość gość
U mnie byl straszny mobbing, pani ktora pracuje w Gdańsku od kilkunastu lat w tym samym banku chyba myślała ze jest tam dyrektorem, do tego stopnia ze nasza dyrektorka sie jej bała i nawet decyzje o zatrudnieniu konsultowała z nia..;-) ciagłe poniżanie, złe traktowanie klientow, obgadywanie na porządku dziennym, mimo ze byla na tym samym stanowisku a mianowicie była tylko opiekunem klienta. To że pracowala na tym samym stanowsku przez tyle lat musi o czymś świadczyć;-) ogolnie jesli ma sie duzo klientow i trafi sie do dobrej placowki to polecam, mozna dużo sie nauczyc i w kilku innych oddzialach w ktorych byłam atmosfera bardzo przyjemna:-) gorzej jak ktoś trafi tak jak ja to lepiej sie nie meczyc za takie pieniądze lub udowodnić mobbing;-) ale czy to gra warta świeczki?

Gość undefined7
Byłam na rozmowie w środę. Dyrektorka przeprowadzająca rozmowę strasznie przemądrzała. Cała rozmowa z nią samą w gabinecie to z lekko ponad godzinę trwała. W sumie to dobrze, że od razu na koniec powiedziała, że nie zostanę przyjęta. W trakcie rozmowy wyszło w sumie to co wy opisywałyście, że trzeba dzwonić do klienta, a to mi już pod call center ewidentnie podchodzi a ja też branży nie znoszę. Wielokrotnie dostaje takie telefony z różnych banków z "ofertami". Odrzucam, nierzadko były tak nachalne z jednego banku, że byłam zmuszona blokować takie numery. Może faktycznie nie ma co się pchać do bankowości skoro nie wiedziałam nawet, że to właśnie opiekun klienta ma wydzwaniać a nie call center. I to za minimum. No ale cóż nie wszytko każdy wie. Nie żałuję, że nie dostałam tej pracy, wręcz się ciesze :D

Jeśli chodzi o pracę na infolinii w Poznaniu na Zwierzynieckiej,to praca jest za najniższą krajową,do tego masz wolne tylko wszystkie niedziele(pracujesz w sobotę,masz wolne w tygodniu,ale co dnia nie masz za bardzo wyboru) i na dwie zmiany pomiędzy 8-21

Gość gość
Witam, szukam pracowników Plus Banku do współpracy, jestem pośrednikiem kredytowym, mam KLientów, których mógłbym przekazywać do Waszego oddziału. JEsteś zainteresowany - zapraszam do kontaktu 601 805 960, biuro@F24.pl Orzechowski Dariusz

Gość gość
ciągle się trąbi na wszystkich forach o mobbingu w bankach, a ja pracuje w Kasie Stefczyka od lat i jakoś nigdy u nas takich sytuacji nie było, może warto poszukać nowej pracy :)

Gość barbaraJot
Dawaj do Skoku, tam chociaż są uczciwe warunki zatrudnienia, ja jestem zatrudniona w Skoku w Krakowie i nie narzekam.

Gość gość Bratek
Witam, Ile się zarabia na stanowisku wspecjalisty ds. wsparcia sprzedaży w Plus Banku ?