Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koniec i poczatek

Jak stworzyć udany związek.. w trakcie rozwodu?

Polecane posty

Gość koniec i poczatek

Mało kto mówi, iż rozwód często trwa latami.. po rozstaniu, wcześniej czy później stajemy na nogi, zaczynamy znów marzyć, pragniemy bliskości i poznajemy faceta. Moje małżeństwo już dawno się zakończyło, poznałam człowieka, który jest przy mnie cały czas, prawie od początku mej walki o życie i wolność. Wydaje mi się jednak, że nie radzi sobie z brakiem 'papierku'. Wiem ze jeśli się kocha, można wiele znieść, ale czy mężczyzna jest w stanie czekając na rozwód ukochanej osoby, stworzyć normalny związek? Oparty na zrozumieniu, zaufaniu, szacunku? Czas leci, jest to męcząca sytuacja, jestem wolna, mogę wszystko, chcę wszystkiego.. a druga strona czeka. Brakuje mi seksu, radości i bliskości drugiego człowieka, rozmów do białego rana o wszystkim.. brakuje mi faceta.. Mimo, iż jest u mego boku. Jak długo mężczyzna może czekać na kobietę, bez zdrady, bez szukania innej? Co zrobić by zaczął działać, żyć w pełni ze mną? Czy lepiej odejść?

Gość gość
Znaleźć innego, który będzie chciał z Toba być pod każdym względem. ;)

Gość gość
a kto z was rozwiódł się już i ma papierek? napisz to jaśniej,bo to chaotyczna wypowiedz