Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam juz dosc szukania faceta

Polecane posty

Gość gość

2 miesiace temu poznalam fajnego faceta na sympatii. Mieszkam za granica i ciezko jest mi poznac Polaka, wiec sie tam zarejestrowalam. Wydawal sie byc w porzadku, mial bardzo dojrzaly opis i wyglad tez niczego sobie. Zaczelismy ze soba pisac****isalo sie bardzo fajnie, potem doszlo do spotkania. Facet okazal sie totalnym gentelmanem, otwieral przede mna kazde drzwi, pomagal ubrac kurtke itp. Pierwsza randka byla super, od razu nawiazala sie nic porpzumienia. Zaczelismy randkowac dosyc intensywnie, on byl bardzo pomocny, oferowal swoja pomoc z moim samochodem, komputerem... Sadzilam ze wszystko jest na dovbrej drodze, spedzilismy razem duzo czasu, pojechalismy za maisto dwa razy, ogolnie bylo fajnie. Aczkolwiek w ostatnia sobote gdy przyszedl do mnie do domu, powiedzial mi ze w niedziele jedzie na lotnisko z kolezanka po brata, gdy zaczelam sie pytac co to za dziewczyna to sie zdenerwowal i powiedzial mi ze on ma wrazenie ze mu nigdy nie zaufam i ze nie ma u mnie spotnaicznosci, tylko chce zeby wszystko dzialo sie wedlug schematu a na koncu dodal ze wydaje mu sie ze sobie wbilam do glowy ze z naszej znajomosci powstanie zwiazek! wbil mnie tym w fotel bo ja sadzilam ze my jestesmy para, bo on mi dawal takei wrazenie zalamalam sie :(

Gość gość
jak już mu dałaś to przestał się Tobą interesować, ale miałaś chociaż z nim orgazm?

Gość gość
czyli on szukal kogos na seks czy jak? sam mi powiedzial ze on sie bardziej angazuje jak juz dojdzie do seksu czy on klamal? jak mozna byc tak podlym? ja mu zaufalam!!!

Gość karamant
za bardzo zaczęłaś go osaczać nikt nie lubi jak pyta się go o wszystko. Facet byl po prostu pomocny lubil z tobą rozmawiać i tyle. Też mialem kiedyś podobną sytuację. Jak przychodziłem na studia poznałem fajną dziewczynę tzn była ze mną na roku dużo rozmawialiśmy o różnych rzeczach czasem powiedziałem że ładnie wygląda ale myślałem że wszystko toczy się na stopie koleżeńskiej. Jako mlodzian który przychodzil na studia nie myslałem o związkach ale raczej o zabawie. W końcu tak się zżyliśmy że ona obrażała się jak się z nią nie spotkalem tylko wychodziłem gdzieś z kolegami na piwo, co zaczęło mnie już trochę irytować bo w końcu nie byłem jej kolegą na wyłączność. Aż w końcu wyznała mi miłość, wtedy niestety musiałem jej wytlumaczyć że jest świetną koleżanką ale ja nie szukałem na tą chwilę związku i tak już się od dobrego roku do mnie nie odezwała a szkoda bo była naprawdę fajnym kompanem

Gość gość
ale oboje powiedzilsimy sobie na poczatku ze szukamy zwiazku, on o tym dobrze wiedzial jak poznalam jego kolegow to zachowywal sie jakbysmy byli para! trzymalismy sie za rece i non stop calowalismy

Gość gość
Masz 5 lat? Facet mówi Ci, że po seksie się zaangażuje i Ty w to wierzysz?:D Hahaha... 🖐️

Gość gość
Tez jestem po traumatycznym "zwiazku" z facetem z sympatii który mimo upływu czasu ciagle traktował mnie chłodno i z dystansem. gdy zapytałam go czy szuka zwiazku to az wzdrygnął.No jestem w szoku, bo po co taki debil zawraca w ogóle d**e skoro nie chce zwiazku? Tak dziwnego rpzypadku to jeszcze nie spotkałam, powiem ci szczerze że jestem niezle w****iona i zniechęcona do portali randkowych. Tam naprwde siedza jakies niedorozwoje i *****cze. Zreszta wczesniej miałam tez zwiazek z facetem z portalui tez sie wszytsko ropadło po 1,5 roku bp facet ez sie okazał krętaczem i nie był gotowy na zaden powazny zwiazek.

Gość gość
A najsmeisznejsze jest to że ten debil by sie nadal ze mna spotykał pomimo że zbudował miedzy nami taki mur że szkoda gadać:-( Jak go chwyciłam pod rękę na spacerze to on sie odsunął i powiedział że mu nie wygodnie i że do chodzenia pod ręke to trzeba wiecej zażyłości:-D Myslałam że sie rpzesłyszałam. Naprawdę szkoda czasu na tych debili z sympatii, przecież to są albo chorzy psychicznie albo tacy co nie szukają zwiazku a bzykanka

Gość gość
no dokladnie po co facet zawraca glowe kobiecie ktora szuka zwiazku jesli chodzi mu tylko o seks?! ujal mnie tym ze bym bardzo pomocny, pomagal mi w takch typowo meskich sprawach ale co mnie rozwalilo to jak tydzien temu byl w polsce i poprosilam go o kupno leku ktorego tutaj w anglii nie ma, gdy mi go dal to sie ptam ile sie nalezy a on a cos 13zl, wiec wyciagnelam 3 funty i mu dalam a on je wzial!!!

Gość gość
Niestety też tego nie rozumiem i mam ochotę takiego faceta udusić! trzeba być naprawdę wstrętnym skurwysynem aby zawracać dupę komus kto z góry mówi że interesuje go tylko poważne zwiazek. Przeciez jest wiele kobiet które szukają niezobowiązujących znjamosci i czemu oni się z taką nie skumają tylko zawracają dupę komuś kto szuka zwiazku? Ja pożegnałam tego dupka, chociaz on liczył na kolejne spotkanie:-( I wielce zdziwiony że olewam go smsem a nie powiedziałam mu tego w twarz:-D Tylko ze takiego drania to trzeba własnie tak olać, bo na nic lepszegoi nie zasługuje. Tobie radzę to samo zrobic bo szkoda czasu i zdrowia. Facet zainteresowany kobietą i zwiazkiem zachowuje się zupełnie inaczej

Gość gość
troszke obwiniam sama siebie, ze moze bylam zbyt nachalna i sie wystraszyl, no ale po miesiacu intensywnych spotkan to masz prawo wiedziec czy jesiescie razem czy nie a jesli facet mowi ci ze 'mam za duzo nie myslec' i zobaczymy co z teg obedzie to zapala ci sie czerwona lampka sama juz nie wiem, czy ja go odstraszylam ze to taki wieczny chlopiec

Gość gość
Nie żartuj sobie nawet. Mam za sobą zwiażki powaznymi facetami i nawet nie miałam wtedy czasu myślec czy facet mysli powaznie czy nie bo to się czuło. To że naciskałaś to co z tego? Jak intuicja podpowiada ze coś jest nie tak to trzeba to wyjasnić, ja też wyjaśniałam no i ostatecznie kopnęłam w dupę bo dziwnie odpowiadał na moje pytania i widac było że jest nieszczery. Gdy facet mysli powaznie o kobiecie to nic go nie przestraszy, żadne pytanie nie jest wtedy nie wygodne. Pamiętaj o tym.

Gość gość
a spałaś z nim?jak często się spotykaliście? jak często do ciebie dzownił i pisał?

Gość gość
tak spalam z nim raz, chciaz stalo sie to tak nagle, nie chcialam z nim isc do lozka, nawet mu to powiedzialam ze nie chce i ze za wczesnie bo o tym rozmawialismy, spedzilsmy ze soba 3dniowy weekend i tej ostatniej nocy to sie stalo jak wrocilismy z imprezy... od tego czasu jak sie przespalismy to on jakby troche ucichl, mniej pisal ale tylko troche, potem tlumaczyl ze temu ze mial wrazenie ze zalowalam seksu z nim no ale w kazdym kadz razie dalej milesmy kontakt i on zachowywal sie ze wszystko jest ok w sobote przyszedl do mnie i w zartach nazwalam go graczem o co on sie strasznie zezloscil i doszlo do tej rozmowy w ktorej powiedzial mi ze sobie zaplanowalam ze bedziemy w zwiazku ... to kim on myslal ze jestesmy? skoro wychodzlismy razem, calowalismy sie, trzymalismy za rece, dzwonil do mnie i pisal czaly czas, planowalismy wakacje razem, to kim on chcial byc? nie ogarniam tego tak samo jak sie zapytalam co on we mnie lubi to mowi: buzie, cialo, tylek, nogi , nic nie wspominjac o charakterze

Gość gość
Spałam z nim dwa razy,nawet doszło do lizania narządów płciowych,nie wiem co mi odwaliło

Gość gość
ale o cipce też nie wspomniał,czyli może jesteś luzna albo masz motylka

Gość gość
typow*******cz🖐️

Gość gość
albo taka sytuacja z samego poczatku: widzielismy sie wtedy 2 razy tylko i to byl piatek wieczor, gadalismy przez tel i nagle on mowi to ja teraz przyjade do ciebie a byla godzina 23, na co ja mowie ze absolutnie nie bo cie nie znam i mozesz byc morderca lub g****icielem- oczywisci zartobliwym tonem to powiedzialam - on sie wtedy strasznie wkurzyl na mnie, oskrazajc mnie ze mu nie ufam

Gość gość
Ale po czorta szukasz Polaka skoro siedzisz za granicą? Wyjdź na miasto, poznasz kogoś z lepszym wykształceniem i o wyższym statusie, a do tego bez takich defektów osobowościowo- emocjonalnych jak 99% osób na sympatii.

Gość gość
dziewczyno dałaś d**y juz na samym początku znajomości,czym popełniłaś fatalny błąd,ciekawe który raz

Gość gość
albo on nie chcial mnie dodac do facebooka, dziwne to bylo dla mnie bo teraz zazwyczaj pierwsze co to sie dodaje do facebooka tlumaczyl to tym ze rzadko korzysta, a ma aplikajce na tel

Gość gość
czyli wszystko moja wina tak? czyli chlopak mial wobec mnie szczere zamiary bycia razem ale tylko dlatego ze poszlismy do lozka za szybko to mnie przekreslil? hmm ciekawe ale nie sadze!

Gość gość
to jaki jest czas pojscia do lozka z facetem z poprzednim poszlam po 3msc i tez nie wypalilo a z jeszcze poprzednim po 2 tyg znajomosci i jakos bylismy para 3 lata

Gość gość
Zrobiłaś ten błąd co ja że intuicja ciagle podpowiadała że cos nie tak a ja łudząc się ze może jednak to tylko nieśmiałość szłam w to dalej. Przeciez jak cie nie chciał dodać do facebooka to już było wiadomo o co chodzi, po tym jak chciał przyjechać do ciebie na chatę o 23 to myślałaś ze o co mu może chodzić?? Dziewczyno, widziałaś to wszystko dobrze ale byłaś zaślepiona i on to wykorzystał.

Gość gość
Co do seksu nie ma to zadnego znaczenia kiedy pójdziesz, chodzi o to aby iść do łóżka wtedy gdy czujesz ze facetowi zależy tak samo na znajmości jak tobie. Jeśli jednak zapala się czerwona lampka to wiadomo że lepiej odpuścić. Ja też poszłam do łóżka z nim ale i tak już wiedziałam że cos jest nie tak. Był seks bo miałam ochotę i tyle. Nie rozczulam się nad tym, czułam że facet jest nieszczery i do seksu podeszłam na luzie. Już wiedziałam po kilku spotkaniach że z jego strony nic więcej nie będzie więc przestałam się angażować w tą znjamość.

Gość gość
masz racje bylam zaslepiona i zaufalam

Gość gość
Raczej trochę zdesperowana🖐️ przecież dziewczyny jak facetowi zależy to widać to jak na dłoni. A jak facet jest slamazarny, opieszały i z dystansem to wiadomo o co takiemu delikwentowi chodzi. Głowa do góry, o nim zapomnij i olej. Mam nadzieję że już podjełas decyzję że gdy się odezwiesz to olejjesz go ciepłym moczem? Bo jeśli zgodzisz się na następne spotkanie to uwikłasz się w chory układ na własne życzenie, wiec radzę ci uciąć to szybko, odchorować i zapomnieć debila.

Gość gość
ale z drugiej strony chyba troche mu zalezalo on ciagle za wszystko chcial placic, chodzilismy po knajpach i on zawsze pierwszy portfel wyciagal nie zrozumcie mnie zle, ja tez placilam, ale on serio duzo kasy na mnie wydal

Gość gość
No i co z tego że wydawał kasę na ciebie? Może dobrze zarabia i to dla niego drobnosta, poza tym jeśli chciał cie zaciągnąć do łóżka to to zawsze coś faceta kosztuje

Gość gość
nie zarabia az tak dobrze powiedzialabym ze ja zarabiam wiecej od niego poza tym on siedzi w anglii i wiadomo ze tu wiekszosc ludzi oszczedza, on tez planuje powrot do polski wiec wiekszoac kasy odsyla