Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam dość patrzecia jak kobiety traca dziewictwo przed ślubem

Polecane posty

Gość gość

Okropne! masakra jak tak można???

Gość gość
Czy naprawde patrzysz na to tracenie dziewictwa, czy powtarzasz to co gdzies slyszalas/les, czy marzysz.

Gość gość
Bo sporo kobiet jest dziewicami i to jest chore brak szacunku

Gość gość
To nie patrz! ;) Ja jestem troche 30-tka i zawsze chcialam czekac do slubu. Ale rzeczywistosc to nie bajka, nie wiem czy znajde kiedys kandydata na meza, dlatego nie wiem czy jest sens czekac do slubu, ktory moze nigdy nie nastapic.

Gość gość
Wole kobiete ktora nie jest dziewica i ma za soba nawet kilka powazniejszych znajomosci ktore z takich czy innych wzgledow okazaly sie nie "tymi na zycie", ale jest osoba pogodna, na poziomie, z okreslonymi zasadami zyciowymi - niz moze jeszcze dziewice, ktora jest wredna, zlosliwa, manewruje ludzmi i jej jedyna zaleta to nieoddanie sie jeszcze nikomu (bo moze takiej zarazy nikt nie chcial).

Gość gość
A ja mam dosc czytania wpsow debili maniakalnie zajmujacych sie zyciem kobiet i probujacych je kontrolowac Idz sie zajmij swoja dupa bo jak na razie wzbudzasz tylko litosc i pozalowanie

Gość gość
Nie rozumiem dziewictwo to szacunek do swojego ciała tak? to po co tak traca? z milosci? nabijajac statystki do 30x chlopaka z ktorym spala bo byla w zwiazku?