Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jakie ubrania nigdy nie wyjdą z mody?

Polecane posty

Gość gość

zauważyłyście, że kazdy sezon przynosi jakieś ubrania, które w następnym sezonie wyglądają już śiesznie i niemodnie? co wg was nigdy nie wychodzi z mody, jest ponadczasowe???

Gość gość
Rada dla każdej kobiety: Niech dla każdej z Was nigdy nie wyjdą z mody fasony i kolory, które służą waszej urodzie i w których wyglądacie jak milion dolarów. Nie ubierajcie się w to co jest modne, tylko w to w czym super wyglądacie, Ja zawsze tak robię. Dla mnie moda ma znaczenie drugorzędne, jeśli nie dalsze. Ważniejszy jest krój, fason, kolor a nawet rodzaj tkaniny.

Gość gość
chyba nie ma takich ubrań, bo nawet klasyczna elegancja się zmienia. Może spódnice ołówkowe długo się będą trzymały, zobaczymy.

Gość gość
1. Mała czarna (dopasowana, ale nie zbyt obcisła, bez dodatkowych ozdób) 2. Dopasowane koszule i żakiety w stonowanych kolorach 3. Dżinsy klasyczne z prostymi nogawkami (nie zwężanymi tylko prostymi) 4. Trencz najzwyklejszy 5. Futro

Gość gość
Klasyka . Biała koszula , marynarka, jeansy , spodnie czarne , czarne szpilki , Szarości biel czerń granat..

Gość gość
futra wyszły z mody, teraz zakładają je tylko pretensjonalni pseudo-modnisie dla których to nadal luksus. A sztuczne wyglądają żałośnie.

Gość gość
futra wyszły z mody, teraz zakładają je tylko pretensjonalni pseudo-modnisie dla których to nadal luksus. A sztuczne wyglądają żałośnie. x No właśnie, zakładają. A to znaczy, że nie wyszły z mody. Dużo ludzi z show biznesu (i nie mówię o Polskim tylko w ogóle) nosi nadal futra, a nie ma się co oszukiwać, oni też dyktują trendy

Gość gość
ja nie patrze na mode wali mi to. zawsze chodze w czarnyh albo np ciemnych spodniach

Gość gość
bo prowokują ;) To nie jest moda, to jest cyrk.

Gość gość
mode wymyslaja po to zzebyscie kupowali mi nikt nie powiedzial ze zle wygladam nie patrze na mode chodze w tym co mi sie podoba az ubranie przestaje nadwac sie do noszenia

Gość gość
Ktoś tu bardzo dobrze napisał: to w czym wyglądamy dobrze. Klasyczne kroje to te jak najprostsze, bez niepotrzebnych wstawek, asymetrii, w stonowanych kolorach. Przykłady: proste spodnie z kantem, trencz, kardigan w serek

Gość gość
poza tym ludzie co nie przejmuja sie moda maja swoj styl a ci co sie przejmuja wygladaja jak klony kazdy tak samo wyglada zero stylu ani nic

Gość gość
wychodzi na to, że w modzie zostają tylko rzeczy brzydkie

Gość gość
dżinsy - od dziesięcioleci są na topie

Gość gość
Białe kozaczki cool :-P