Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Strzał w stopę

Jak ktoś chce być zaradny, by imponować kobietom, to strzela sobie w stopę

Polecane posty

Gość Strzał w stopę

Bycie pracowitym nie dla siebie, a po to by komuś imponować to oznaka słabości.

Gość gość
Dlaczego ? Każda motywacja jest dobra.

Gość gość
To pewnie apropos kolegi, który chce isc Na lekarza żeby wyrywac laski...cóż, jak już ktoś napisał . Każda motywacja jest dobra. Z pracowitości będzie mieć tez inne profity jak społeczny szacunek i przyzwoite pieniądze więc gdzie tu strzał w stopę ?

Gość gość
Wyjaśnię za kolegę. Imponowanie zaradnością jest skuteczne, kobieta jest zachwycona zaradnym. Niestety, jego zaradność i przede wszystkim owoce tej zaradności stają się z czasem ważniejsze niż sam zaradny mężczyzna. Wniosek: jeśli na horyzoncie pojawi się jakiś bardziej zaradny, kobieta rozważy stopień zaradności obydwu i wybierze zaradniejszego. dlatego można być zaradnym, ale tylko dla siebie. Amen, interesowne szmaty.

Gość gość
A ty szmaciarzu nic innego nie potrafisz tylko szmatami sie interesowac :D zaprzegaj kobylke i wioo na wioche bo to pewnie tez jakis sposob na zaradnosc :P:P:P

Gość gość
Sądząc po stylu wypowiedzi, akurat Ciebie, droga Koleżanko, ten temat absolutnie nie dotyczy.

Gość gość
bycie zaradnym zawsze popłaca. Nie ważna jest motywacja. Ja też ciężko pracowałem, żeby między innymi zaimponować swojej kobiecie. A przy okazji mam fajne pieniądze i respekt ludzi.