Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćkuleczka

codziennie obiecuję sobie że od dziś dzię odchudam i żre nadal

Polecane posty

Gość gośćkuleczka

Waga 80,wzrost 164cm,postanowiłam poszukac tutaj wsparcia i motywacji,znajdzie się ktoś kto zacznie ze mną od dzis ,juz na serio ?

Gość prawictwo pospolite 137
jest na to prosty sposób - gdy masz ochotę coś zjeśc , to zamiast tego napij się wody .. na wodzie szybko schudniesz

Gość gość
Ja też.. Ciągle sobie gadam że już od jutra zaczne biegac, że od dzis zaczne ćwiczyc, że nie będe jadla słodyczy... i zaczynam. Jeden dzień ćwiczeń, najwyżej dwa i potem znowu mam wszystko gdzieś.

Gość KulaUNogi
No to jestesmy dwie :) U mnie waga 78kg wzrost 164cm i zaczynam sie odchudzac juz jakies 3 lata i wciaz nie moge zaczac :O .... o, przepraszam, zrobilam pierwszy krok, od tygodnia przestalam zrec frytki, ktorymi objadalam sie namietnie od kilku miesiacy. Codziennie rano wsatje z mocym postanowieniem i codziennie wieczorem klade sie spac z moralniakiem :0....

ja frytki też lubie . Ostatnio frytki jadłem 3 tygodnie temu

Gość gość
Zalóz temat w Dietach, tam cię zmotywują.

Gość gość
mam to samo! wytrzymalam miesiac na diecie, na ktorej nie chodzilam specjalnie glodna a dzisiaj rano mój ukochany przyniósł do domu swieży sernik i przepadłam :( wsunęłam już pół blachy. Czuje sie podle

hej dlaczego tak szybko sie załamujesz? Zjadłas poł blachy sernika i co z tego ? Do konca dnia jeszcze daleko mozesz to nadrobić . Za to , ze spożyłas dużo sernika nie zjesz obiadu i tyle .. waga ci sie nie zwiekszy. dzien nie jest stracony

mi tez czasem zdarza sie zjesc duzo wiecej ciasta niz zwykle i wtedy na przyklad nie jem kolacji i nastepnego dnia moja waga jest taka sama . nie obawiaj się swoich słabości , ale jak ulegniesz to musisz automatycznie odbić na przyklad nie jedząc obiadu czy kolacji ..

Gość gośćkuleczka
dziewczyny błagam zacznijmy razem już na serio,nawet pal licho wygląd ,ja się zle czuję ! wczoraj o 11 w nocy żarłam krebaba,poszłam na długi intensywny spacer z psem i przechodziłam koło kebaba :( miałam na celu sie poruszać na zasadzie szybki trucht no i po 1,5 h zniwelowałam wszystko kebabem,przyszłam do domu włączyłam tv i zeżarłam 3 białe kromki z miodem i masłem.

jeśli nie potrafisz się kontrolowac , to stosuj zasadę odbijanego .. czyli jeśli rano zjesz jak świina , to przez dalszą częsc dnia nie wolno ci zaglądać do lodówki mozeesz pić tylko wodę NAewt w ten sposób schudniesz

Gość gość
a co jecie na śniadanie? dużo? jedzenie na noc jest najgorsze

Gość gość
kuleczko, o 11 to Ty powinnaś spać a nie zasuwać gdzieś po nocy... i po kiego włączasz tv? przed snem człowiek powinien się wyciszyć, a nie gnić przed tv :o

Gość gość
Autorko, ile masz lat ?

Gość gość
kuleczka ile masz lat ? Pytam bo mam nadzieję ,że zaraz baaardzo Cię zmotywuję do akcji ...

Gość gośćkuleczka
28 lat,praca przed komputerem,w domu,tylko pies mnie zmusza do wychodzenia. Właśnie przyniósł smycz,jeszcze nic nie jadłam bo przecież jeszcze kebab i pajdy z miodem mnie trzymają ,ide na spacer,piszcie proszę ,zagladne za 2-3 h.

Gość gość
Rady prawika szybko poprowadza was od nadwagi do otylosci. Kazdy w miare rozsadny czlowiek juz wie, ze nie ma co sie glodzic czy karac omijaniem posilkow. Bardziej rozsadny wie nawet, ze to sie w glowie zaczyna, a nie na talerzu. Napady obzarstwa czesto sa wynikiem wczesniejszych ograniczen. Ja polecam stopniowe eliminowanie i zastepowanie najgorszych produktow, jakie jemy, i pozytywne nastawienie, bo inaczej jedzenie bedzie dla nas nagroda po trudach diety.

Gość gość
mam to samo.

Gość gość
Też tak mialam,a jak schudłam zawsze było jojo,az do czasu,jak sie zakochałam,schudłam 10 kg i trzymam wage ponad rok,trzeba miec motywacje:)

Gość gość
kulka, bardzo niedobrze, że nic nie jadłaś od rana. zjedz coś. bo znów wieczorem będziesz głodna!! najlepiej zjedz owoce i warzywa. to można jeść w każdej ilości, nawet uważane za kaloryczne banany. ja jem z rana 4 banany (nie tylko) i chudnę, bo dzięki bananom jestem najedzona na długo. potem porządny obiad, a kolacja już malutka

Gość gość
Ok. jeżeli to co napiszę Cię nie zmotywuje to chyba już nic ... Też mam swoje wzloty i upadki przy odchudzaniu ( najgorzej było po ciąży ) Dwa lata temu zaparłam się i powiedziałam teraz albo nigdy .Zmieniłam nawyki żywieniowe ,odkryłam orbitreka i jak nie muszę nie siadam do auta . Łatwo nie było szczególnie na początku ale jak powiedziałam basta to basta ! Dziś przy wzroście 179 cm. ważę 69 kg. ( a była 100 ) i tu najważniejszy dla Ciebie motywator - mam 42 lata ... Jeżeli mi się udało to Tobie tym bardziej się uda ( pamiętaj ,że im jesteśmy starsze tym trudniej schudnąć ) Naprawdę pozwolisz na to by starsza od Ciebie baba wyglądała lepiej od Ciebie ? ...Pozdrawiam i trzymam kciuki w wytrwałości -Uda Ci się !!! Ps. Następnym razem jak Cię weznie o tej porze chcica na kekab - to większą połowę oddaj pieskowi ;)

Gość gość
z rana najlepiej zjesc jajka zeby sie potem tak bardzo jesc nie chcialo

Gość nanette27
He he ja tak już sobie obiecuję od stycznia. A to od poniedziałku a to od dobrej daty. Od dziś znów jestem na diecie. Zdaję sobie sprawę,że czasu coraz mniej i cieplej się robi. Więc postanowiłam być trzy dni na diecie owocowej a później przechodzę na South Beach.

Gość nanette27
Motywująca jest dla mnie muzyka. Więc gdy najdzie mnie ochota na coś słodkiego zakładam słuchawki. " Nie rezygnuj z celu tylko dlatego że wymaga to czasu, czas i tak upłynie "

Gość szczuplaimloda
Jak mozna byc gruba spasiona swinia i nic z tym nie robic? Jak w ogole mozna nie szanowac tak swojego ciala i zrobic z niego cielsko pelne tluszczu? Dla mnie to niepojęte...

Gość gość
"Jak mozna byc gruba spasiona swinia i nic z tym nie robic? Jak w ogole mozna nie szanowac tak swojego ciala i zrobic z niego cielsko pelne tluszczu? Dla mnie to niepojęte." XXX Widzisz a sle mnie jest niepojete jak mozna byc taka kretynka zeby nie mic nic ciekawego do powiedzenia w wcinac sie w dyskusje. Pilnuj swojej chudej doopy.

Gość gość
Szczupla i mloda, tez tak mysle! Jeszcze dodaj do tego opalanie, palenie, jedzenie miesa z masowych hodowli, nakladanie na skore zapychajacych podkladow, ze nie wspomne o tonach kosmetykow uzywanych w okoliczach oczu. Ludzie naprawde nie szanuja swoich cial!