Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zniesmaczona606

Obrzydliwe kazirodztwo!

Polecane posty

Gość Zniesmaczona606

Mam problem, z którym jestem sama. Mój kuzyn robi mi seksualne aluzje i patrzy się w nieodpowiedni sposób. Po prostu przestał mnie postrzegać jako aseksualną kuzynkę, a zaczął widzieć we mnie kobietę. Bardzo mnie to niepokoi i drażni. Rozmawiałam na ten temat z mamą, ale ona w wyraźny sposób to zbagatelizowała. Sprawę z kuzynem rozwiązałam tak, że totalnie zerwałam z nim kontakt. Na szczęście mam taką możliwość by nie mieć z nim kontaktu. Boli mnie jednak podejście mojej mamy do tej kwestii. Będę bardzo wdzięczna za jakiekolwiek porady :)

Gość gość
po pierwsze to nie jest kazirodztwo... kazirodztwo to brat z siostrą, brat z bratem, córka z ojcem itp

Gość gość
Kazirodztwem nie jest, natomiast jest niestosowne i niewłasciwe, zbyt bliskie pokrewienstwo. Slub koscielny jest wykluczony. Przykro mi, ze mama cię nie wspiera i bierze w obronę. Gdyby tak bylo, musialaby przyznac, ze JEST problem, i ona musi zając jakies stanowisko, porozmawiac z rodzicami kuzyna. Przez jego niechciane awanse ty nie mozesz swobodnie uczestniczyc w spotkaniach rodzinnych, swiętach, weselach, itp. Sytuacja jest paskudna, bo przez niego to ty musisz się wycofac. A jezeli twoja mama odwazylaby się porozmawiac otwarcie na ten temat, to tez kwas... Przykro mi, ze takie cos cię spotkało. Po kilku twoich nieobecnosciach u rodziny, moze mama odwazy się powiedziec glosno, dlaczego ciebie nie ma. Masz prawo chronic siebie i unikac spotkań. Kuzyn, który w ten sposób patezy na kuzynkę, moze miec jakąs schizę, psychozę...Trzymaj się od niego z daleka. Wspólczuję i pozdrawiam.

Gość gość
"Slub koscielny jest wykluczony" taa, bo kuzyn o niczym nie marzy jak tylko o tym, żeby się z nią przelecieć przez kościół :o kurde, czy szczytem marzeń każdej kafe kur(w)y jest przekłusowanie przez kościół w białej kiecce...

Gość gość
Pomiędzy bliskimi kuzynami to jest kazirodztwo! Przestaje nim być dopiero między kuzynami w 3 linii.

Gość gość
23.22 licz się ze slowami. Slub jest wykluczony, bo to schizol kuzyn leci na kuzynkę, i jemu się moze cos roic w psycholowatym mózgu.

Gość gość
Niektóre juz przeklusowaly, więc się odwal, od bywalczyn kafe i tego tematu.