Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

przed cgwila mialabym starcie z czerwonym spoconym debilem

Polecane posty

Gość gość

ktory przyszedl z rodzinka na spacerek po centrum handlowym, jego zonka wyciagnela cos z koszyka a potem rzucila to jak szmate ani dzien dobry ani pocaluj mnie w d**e. no wiec ja wzielam potem jak odeszli ta rzecz bo chcialam ja zlozyc i tylko spojrzalam na nich, a ten skur.. jakis nerwus cos tam miauknal a potem wrocil i na caly glos drze sie pytajac: "nie mozna bylo zobaczyc?!" ja: "mozna bylo" ze zdziwieniem. a idiota dalej z czrerwona morda: "troszeczke kultury!" nosz kuzwa ludzie to debile oni naewet jak odeszli mojej miny nie widzieli, chyba ze zabolalo ich to ze chcialam ta rzecz odrazu zlozyc. i nie obrazajcie mnie bo jestem raczej spokojna osoba a taki gbur mnie wyprowadzil z rownowagi! cap mi narobil wstydu dlatego nie wdawalam sie z nim w dyskusje bo takiemu nie wiadomo co siedzi we lbie, zaczal by morde rozdzierac ale mialam straszna ochote mu powiedziec cos chamskiego. ludzie to ze ktos pracuje w handlu nie znaczy ze jest popychadlem i mozna powiedziec mu cos chamsjiego a on sie nie odszczeknie. w tym przypadku tego nie zrobilam bo facet gotow byl zrobic naprawde cos glupiego widac bylo po jego chamskiej mordzie.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować