Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PoparzonaKawą

Wolontariat w szpitalu

Polecane posty

Gość pravik 24 jahre alt
Jeśli chcesz zrobić cos dobrego to w ramach wolontariatu obciągnoj mi chociaż pałkę.a najlepiej daj mi od razu wszystkie 3 dziurki oki?

Gość gość
Bylam wolontariuszka w hospicjum a nie w szpitalu, wiec nie wiem na 100a%, ale wydaje mi sie, ze najlepiej zapytac u 'zrodla'.

Gość pravik 24 jahre alt
Nie krępuj się kochanie ja lubię takie nastolatki jak ty:)

Gość gość
Nie wiem jak wyglada rekrutacja do szpitala- moze to byc trudne, bo na oddzialach roznie bywa. Jezeli chcesz zacząc wolontariat , sprobuj zapytac wlasnie w hospicjach, gdzie jest opieka paliatywna . Tam wolontariat polegal na pomocy w rozdawaniu posilkow, na karmieniu pacjentow, na rozmowach z chorymi, na drobnych sprawach, typu kupno gazet itp. Sądze, ze jezeli zglosisz sie do takiej placowki, dostaniuesz wszelkie informacje. Mozna zreszta zapytac o to przez telefon.

Gość pravik24 jahre alt
Wskocz na mojego konika i ruszamy Karolinko;)

Gość majjkaa59
Wolontariat czy w szpitalu u nas w Polsce czy za granicą gdzies np. w Ameryce Południowej to jest bez znaczenia, pomagać ludziom trzeba ! http://aiesec.pl/dla-studentow/wyjedz-na-praktyke-lub-wolontariat/global-citizen/ AIESEC oferuje niesamowite wyjazdy na różnego rodzaju wolontariaty jakbyście szukały przygody życia - gwarantują pełen nocleg i wyżywienie !

Gość gość
będziesz ściągała napletki nieprzytomnym facetom.

Gość gość
Przecież autorka to Him a wy głąby łykacie wszystko jak młody pelikan.

Gość gość
Wiecie coś nowego na ten temat? :)

Gość gość
Ja jestem lekarzem na stazu, nie widzialem zeby brali tak mlode osoby bez odpowiednich kwalifikacji nawet w ramach wolontariatu. Jak mialem praktyki po 4 roku na sorze to nie zawsze dawali mi nawet zacewnikowac czy pobrac tresc zoladka bo twierdzili ze nie mam przeszkolenia. Wiec nie wyobrazam sobie tak mlodej osoby, chyba tylo do wynoszenia basenu