Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Super facet piszacy wiersze, dba, uwielbia i mnie..nie pociaga co robic

Polecane posty

Gość gość

Spotykam sie z nim od 2 miesiecy,seks byl i nie podobalo mi sie w ogole. Nie chce z nim tego powtarzac, nie chce sie z nim tez calowac:(nie wiem, co ze mna nie tak?to wspanialy czlowiek, dobry, nie pali, nie pije, a jednak ...nie wiem

Gość gość
tzn zostawia kartki papieru a na nich wiersze.w sumie teraz sprawdzilam i to nie sa jego slowa tylko przepisane z neta...

Gość gość
Jesteś zupełnie normalna. Rzuć go, nigdy Cie już nie będzie podniecał. Jest zbyt dostępny, zbyt uległy.

Gość gość
może nie wyszło bo oboje byliście zestresowani?

Gość gość
o jeju, nie moglam zaznac "szczescia"w seksie, nie wiem...probowlaam, ale on mnie smieszy w ogole jak mnie dotyka, w ogole nie chce aby mnie calowal, wole tylko przytulanie:( z innymi od razu zaskakiwalo w seksie.jest super chlopak, pomaga, kochany naprawde.ale no nie wiem nie chce aby mnie dotykal....itd.lu bimy z soba przebywac, rozmawiac itd,

Gość gość
mogłaś mu zwrócić uwagę. Nie warto odpuszczać po jednym fiasco, ale jak nie zaskoczy to też się nie zmuszaj.

Gość gość
Jaki tam super chłopak? Jak nie pociąga to jest po prostu z punktu widzenia ewolucji dnem.