Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rozmowy niedokończone z udziałem Andrzeja Dudy Przyszłość ma na imię Polska

Polecane posty

Gość gość
Sorry ale nie da się tego słuchać. Lanie wody a ksiezulo ma taki glosik jakby się nadziewal dupa na kolec

Gość gość
nawet nie właczyłas i po 3 minutach ze leje wode i to nie jest ksiadz tylko zakonik za to komorowski jest bajkopisarzem zadnych obietnic wyborczych nie spełnił co obiecywał jak wygrał w 2010 r

Gość gość
Przesunelam do przodu nic nie mówi ciekawego. Tylko że podróżuje i wymienia usciski z obywatelami

Gość gość
zeby zrecenzowac ksiazke to trzeba przeczytac ja cała

Gość gość
Dr Duda wytłumaczył wiele niejasności, w tym dokładnie składniki PKB, szczególnie te 0.8%, a 500zł na dziecko fajna sprawa i konieczna, lub przynajmniej znacząca podwyżka rodzinnego, z mojej rodziny ma 4 głosy pewne

Gość kurczołak
PKB mozna natrzepać zwiększając dług publiczny. to c****j nie wskaźnik

Gość gość
Ludzie opamiętajcie się. Duda brał udział w nielegalnym dla Polski posiedzeniu Knessetu (parlament Izraela) w 2014 roku, poza tym wywodzi się z partii PIS, która jest tym samym co PO tylko w trochę innej obudowie. Ja głosuję na Korwina, który zna się na gospodarce, ma dokładny plan na odbudowę Polski i niezmienne poglądy od 40 lat!

Gość kurczołak
no i co z tego, ze on wie jak jest. korfa komorowski też o tym wie. ja o tym wiem. jak go wybierzecie to i tak nic z tym nie zrobi. trza było wjepać swojego człowieka do opozycji i tyle. wkooorfia mnie już ten cyrk i wasza wiara, że ktoś cokolwiek zmieni.

Gość gość
Jak wynika z najnowszych badań firmy Work Service, 40 proc. ankietowanych w wieku 18- 24 lat deklaruje chęć wyjazdu za pracą. W następnej grupie wiekowej (25-35-lat) jest ich 35 proc. Dodatkowo co trzeci student rozważa wyjazd z Polski. Większość to ludzie, którzy z powodu bezrobocia decydują się w Polsce na pracę poniżej swoich oczekiwań i kompetencji. Tylko 30 proc. zatrzymuje w Polsce dobrze płatne zajęcie. Najwięcej planuje wyjazd do Niemiec, Wielkiej Brytanii i Holandii.

Gość gość
platforma została załozona przez masonerie sam załozycie przyznał sie do tego ze nalezy do masoneri a jak wiadomo masoneria przyczyniła sie do rozbiorów polski w czasie miedzywojenym za szkodliwa działalnosc została rozwiazana i zakazana

Gość gość
Czego Wy nie wymyślicie by Korwina ośmieszyć, prawdziwy zamach stanu to popełnił Wasz ś.p. prezydent Lech Kaczyński podpisując Traktat z Lizbony i teraz mamy dzięki takim pisowcom eurosocjalizm, nie zagłosuję w życiu na pana Dudę.

Gość gość
czym sie ruzni ameryka od polski w polsce zeby cos osiagnac to trzeba miec znajomosci w ameryce to trzeba miec umiejetnosci i dla tego łatwo tam osiagnac sukces tłumaczy to max kolonko https://www.youtube.com/watch?v=ySjKLH7ZD_M

Gość gość
Ten sam Max Kolonko rzetelnie wyraził się o Korwinie, szukajcie a znajdziecie

Gość gość
słyszałem jak max kolonko wypowiadałsie na temat k***ina od 20 lat te same poglady i ze nie umie bajek opowiadac to ciagle przegrywa

Gość kurczołak
z socjologicznego punktu widzenia najkorzystniej byłoby obecnie zastrzelić k***ina.

Gość kurczołak
najlepiej gdyby zrobili to jego fani.

Gość gość
duda obiecał ze emerycie nie będa płacic podatku

Gość gość
up