Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ona 19 o 35 czy taki związek ma sens

Polecane posty

Gość gość
ma ,spadaj !

Gość gość
Która by chciala takiego capa starego juz .

Gość gość
np. matkę Jana Kochanowskiego, którego ojciec był od niej starszy 22 lata? :D poza tym J.K miał 11 rodzeństwa co świadczy jak bardzo lubowali się lubić, bo dopasowani byli :)

Gość gość
Moim zdaniem nie ma sensu, to zachodzi na desperacje.

Gość gość
Do sexu może i tak, ale do życia to ja tego nie widzę:-(

Gość gość
Dla niego z pewnościa ma- młodej mozna powciskac rózne bujdy i bajdy, wszystko łyknie,że on skrzywdzony,że zona go zdradzała( a było na odwrót, itp) , młode ciałko i za wiele nie wymaga, dla niej taki to też niezle, nie taki głupi jak rówiesnicy, cos więcej wie o seksie i nie robi zbytnich głupot... układ idealny dla niego, mniej dla niej, ale, co kto lubi....

Gość gość
Jak suka nie da to pies nie weźmie- stare mądre prysłowie.

Gość gość
miał 11 rodzeństwa ponieważ jego ojciec miał więcej dzieci z poprzednią żoną :P

Gość gość
Facet pociupcia małolatę i zostawi.

Gość gość
no co ty!! :D 11 z Anką miał, a właściwie 12... w wiki źle napisali :P

Gość gość
Widocznie była nekrofilką :P

Gość gość
Co się tak uwzieliście na rodzinę Kochanowskiego? to były zupełnie inne czasy.

Gość gość
a wiesz, że biorąc średnią śmiertelności w tamtych czasach, oraz ogólny poziom życia :D brak ciepłej wody, światła, leków, co przekładało się na "trupi wygląd" pod 30stkę, możesz mieć w tym rąbek racji :P

Gość gość
dla takiej po 30 to stary piernik, po co skoro ma do wyboru przystojnych młodziaków

Gość gość
Ogólnie rzecz biorąc nie jestem za taką różnicą wieku.

Gość gość
Taki związek ma sens jak najbardziej. Ona młoda, pełna energii zainspiruje jego dojrzałego do znalezienia w sobie tego ognia sprzed lat. Mężczyzna musi być starszy od kobiety bo na to czego kobiety wymagają od mężczyzn potrzeba czasu.

Gość gość
Ludzie co wy tu mówicie????!!!!!:-( Mylicie pojecia:-( Tutaj jest mowa o jakiejś małolacie dopiero wchodzącej w dorosłe życie i dojrzałego, doświadczonego faceta. Chociaż mam wrazenie ze chyba nie do końca dojrzałego, no bo w końcu który poważny facet będzie się brał za młodą sikse?

Gość gość
matka Kochanowskiego powiła mając 23 lata, a w sumie 12ściorga ich było, przecież nie urodziła wszystkich na raz :D a swoją drogą wie ktoś jako który z rodzeństwa JK przyszedł na świat? :)

Gość anastazja93
Powiem Ci tak, generalnie na Twoim miejscu odpuscilabym sobie tego faceta. Oprocz duzej roznicy wieku dziela was doswiadczenia zyciowe, dojrzalosc emocjonalna i psychiczna i masa rzeczy, z ktorych nie zdajesz sobie nawet sprawy a ktore wyjda w zyciu codziennym (jesli facet mysli albo zacznie myslec o Tobie powaznie). Ale przede wszystkim rozni was myslenie. Macie inne priorytety. Ja mam 21 lat, moj narzeczony 33, jestesmy razem juz 2 lata, mamy dziecko, ale jestesmy razem nie dlatego ze mamy dziecko czy sie dogadujemy, tylko dlatego, ze sie poprostu kochamy. A poczatki bywaly trudne. Dlatego Ci odradzam. Bo chyba latwiej jest znalezc kogos z kim bedziesz sie dogadywac niz kogos kogo pokochasz, a u was nawet jesli bedzie milosc to inne rzeczy moga byc bariera nie do przeskoczenia dla Twojego patnera, Tobie jest latwiej, bo patrzysz jeszcze na swiat przez rozowe okulary i pewnych rzeczy nie dostrzegasz. Aczkolwiek nie twierdze, ze wam sie nie uda. Pomysl poprostu nje o tym co "teraz", a o tym co "dalej".

Gość logiki się uprasza
anastazja93 Piszesz o własnym przykładzie "my się kochamy" i że WAM się udaje, a potem odradzasz innej kobiecie podobnej podjęcie próby? Nie wymagam od kobiet logiki, ale to jest absurd ocierający się o suspens.

Gość gość
mi nic nie wyszło z takiej znajomości, zanudziłam się człowiekiem od razu na samym początku i wybrałam młodszego

Gość gość
Mało to rówieśników chozi dookoła, że oglądacie się za tak dużo starszymi?

Gość anastazja93
Do : uprasza sie logiki To zaden absurd. To, ze nam sie udalo nie znaczy ze innym tez sie uda bo wymaga od obu stron duzego poswiecenia . Poza tym wydaje mi sie ze nie kazdy trzydziestoparolatek moze byc z dwudziestolatka, i tak naprawde sklada sie na to (oprocz milosci) tak wiele czynnikow, ze trudno rokowac udany zwiazek. A odradzam, bo wiem jak bylo trudno, z niektorych rzeczy musialam zrezygnowac, o niektore walczyc, a jak dziewczyna mloda niech sie jeszcze wybawi i pomysli o kims w jej wieku, to zaoszczedzi sobie wiele trudu .