Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy na egzamin do bierzmowania trzeba przyjść z rodzicem?

Polecane posty

Gość gość
po kiego grzyba? boisz sie ksiedza? haha w zyciu nie slyszalam o tym by z rodzicem isc na egzamin jakikolwiek

Gość gość
Nie, chodzi o to, że na Internecie wszyscy piszą że trzeba z rodzicem przyjść :| Zastanawiam się czy wynikną z tego jakieś problemy jeśli przyjdę sama.

Gość gość
tak sie teraz nazywa "koperta"?

Gość gość
możesz przyjść z ciotką, babcią, dziadkiem, wujkiem albo innym opiekunem faktycznym czy nawet ze świadkiem bierzmowania, jak mój kuzyn :)

Gość gość
a koperta swoją drogą... dasz 2 dyszki, 5 czy 100 zł.. pal licho PS to pisała gościówa z 17:50 ;) ja akurat z rodzicem byłam... mój kuzynek, o którym pisałam wcześniej, przyszedł z naszą wspólną krewną na egzamin - dopuszczający do bierzmowania

Gość gość
ale po co? u mnie przychodzila cala szkola i wchodzilismy pojedynczo do ksiedza. kazdy 2-3 pytanka i do widzenia. Co smieszne za pierwszym razem zdaly tylko 3 os z mojej klasy hehe. ksiadz sie bardzo przejal egzaminem i zadawal takie pytania ze nikt nie umial. kazdy myslal ze ojcze nasz, zdrowa mario i starczy a tu niestety hehe co do kasy to nie rozumiem. my sie skladalismy po 10 zl i dawalismy ksiedzu

Gość gość
U nas było cale gimnazjum,staliśmy wszyscy razem w kolejkach, nikt nie był z rodzicem:) Nie trzeba.