Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość femme femme fatale

jak sie zemscic na faceci i czy warto to robic

Polecane posty

Gość femme femme fatale

witam.calej historii opowiadac nie bede,bo za dlugo by trwalo,z reszta chyba nie ma to w tej chwili znaczenia.powiem tylko,ze facet sie zachowal bardzo nie w porzadku do mnie,a byla to jego zemsta,bo go odrzucilam,poprostu powiedzialam wprost,ze nic z tego nie bedzie.minelo sporo czasu i nagle sie odezwal.chce odnowic kontakt,jakos nie bardzo wierze w jego czyste intencje...to po pierwsze,bo drugie,nie wiem co mam myslec o tak naglej checi kontaktu...myslicie,ze on cos kombinuje?po trzecie,to podnisl mi niezle cisnienie i nie wiem co z tym fantem zrobic.wysluchac go na spokojnie czy odegrac sie za tamto chamstwo?pomoze ktos?

Gość femme femme fatal
?

Gość gość
Daj sobie spokój. Jak raz się zachował jak świnia to nie rozumiem dlaczego nagle miałby zmienić swoje nastawienie do ciebie. Jedyne co możesz robić to olać bo zaraz znowu cię potraktuje jak byle co. Szanuj się dziewczyno - to najlepsze co możesz dla siebie zrobić w takich sytuacjach a jeśli będziesz się chciała mścić to go olej. Już raz się przekonałaś, że najgorszą zemstą jest odtrącenie i ignorowanie kogoś. Obojętność boli najbardziej :)

Gość femme femme fatale
a nie wydaje sie wam,ze on moze sie chce zemscic?bo ktory odrzucony facet chce kontaktu?

Gość femme femme fatale
a masz racje gosciu,co ja sie bede przejmowac,olewam sprawe i juz:)