Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mija89

Ile kupić towaru na otwarcie nowej drogerii?

Polecane posty

Gość Mija89

Zamierzam otworzyć drogerie w centrum miasta (15tys mieszkańców). Obecnie jestem na etapie rejestracji działalności i szukania lokalu. Zamierzam też za chwilę zacząć kupować towar. Ile mniej więcej towaru powinnam mieć? Czy 2000 sztuk kosmetyków starczy? Czy może to aż za dużo lub za mało.

Gość gość
a kto dzisiaj w dobie rossmanów i natury chodzi do prywatnych drogerii

Gość gość
zawsze przeciez moze dolaczyc do sieci jako franczyzobiorca

Gość gość
Uwierz, że sporo osób chodzi szczególnie jak są inne marki, u mnie w mieście jest rossman natura i daily a mimo to prywatne drogerie świetnie prosperują. Często sama zagladam bo można znaleźć ciekawe Polskie kosmetyki za czasem mniejsze pieniądze od tych wiecznie reklamowanych. Po za tym jak znajoma ekspedientka to od razu daje cynk o nowościach czy kosmetyku którego szukałam a nie mieli na stanie. W rossie tego nie zrobią bo taka polityka firmy

Gość gość
nie wiem ile kosmetyków, wiem jednak jakie kupić by przy okazji wypromować sklep. Teraz jest taka akcja: http://www.wzordonasladowania.pl/twoj-wzor.html dla lasek malujących paznokcie, więc można tym ściągnąć klientelę. Poza tym można im wtedy na otwarciu na przykład malować te paznokcie w ten wzór, robić foty i promować akcję i drogerie przy okazji :)

Gość gość
Ze swojej strony mogę polecic ci swietna hurtownie kosmetyczna http://kontact.pl/ gdzie znajdziesz wszystko co potrzebne do wyposażenia drogerii