Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziś mamuśki założyły pewniw grube futra swoim "niuniom"

Polecane posty

Gość gość

SKORO WCZORAJ CZAPKI PRZY PONAD 20STOPNIACH :D

Gość gość
Może i tak ale kady wychowuje jak potrafi a tobie nic do tego

Gość gość
ale pośmiać zawsze się można :P

Gość gość
Zwlaszcza z Ciebie,ze zalisz sie na forum

Gość gość
a z czym ja niby się żalę?????

Gość gość
no przyznać się jak wasze dzieci były ubrane na spacerze? autorka jakby nie było ma sporo racji

Gość gość
Ja powiem wiec ;) u nas padalo,bylo 10 stopni.Mloda miała body z krótkim na to bluzeczkę cienką i pikowaną kurteczke wiosenna z Zary taka dwustronna...do tego leginsy i trampki.Przykrylam ja kocykiem Light z LaMillou :D ma 10 msc

Gość gość
oooo "normalna" mama która nie przegrzewa

Gość gość
u mnie dziś 8 stopni :) futra nie było :) cienka kurtka na polarze,kalosze.

Gość gość
u mnie też kurtka cienka i uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaga cienka czapka

Gość gość
A u mnie bylo bardzo cieplo i wial taki cieplawy wietrzyk. Dziecko ma 17 miesiecy i mialo na sobie koszulke z dlugim, dresowe spodnie i o dziwo nie mial czapki

Gość gość
jedna warstwa? sama koszulka? zazdroszczę, u nas zimno i trzeba było kurtkę cienką oczywiście, a wczoraj był upał

Gość gość
Jak musiała napisać, że kurtka z zary:D

Gość gość
zaczyna się... boli cię że z zary?

Gość gość
Jedna warstwe bo naprawde bylo cieplo... z tym ze popoludniu sie posypalo

Gość gość
u nas też zimno

Gość gość
temat denny ale weszlam z ciekawosci jakaz to frustratka i wscibska zdesperowana lala go zalozyla.Czyzby wieloletnia staraczka?Albo glum mamusia co to na topie wg lansu bansu z pisemek kolorowych.Nie czaje takich ludzi.Jak ide na spacer z dzieckiem to dbam o to zeby fajnie spedzic czas a nie gapic sie kto jak dziecko ubiera.Otoz jesli juz o tym moj synek dzisiaj w cienkim dresiku wiosennym i body pod spodem i czapeczka cienka taka letnia.No i jak czy to cos zmienilo w twoim zyciu jak moj syn bul ubrsny?Odpowiedz sobie sama...

Gość gość
Nie boli mnie, że z zary, bo to zwykla sieciowka, tylko śmieszą mnie matki, które się grzeją, że ich dziecko ma coś z zary :D Po co to napisalas?

Gość gość
Po to właśnie by Cię rozśmieszyć

Gość gość
U mnie 10 stopni, silny wiatr. Dziecko mialo cienka czapke :D , ma 6 mcy i co w tym zlego?

Gość gość
Najwidoczniej boli że z Zary a Twoja w Pepco badz w lumpach sie ubiera...

Gość gość
Dziewczyno moje dziecko ma ubranka z różnych firm, z gapa, zary, hm, cocodrillo, pepco równiez, a nawet zdziwie Cie oryginalne baby dior, czy Louis vouitton (nie kupuje ich sama bo na takie mnie nie stać tylko dostaje od bogatej krewnej), w ciucholandach nie kupuje, ale nie dlatego że sie brzydze czy coś, tylko dlatego, że nigdy nie umiem nic tam znaleźć. Ale nie widze powodu, zeby sie grzac, ze cos kupilam w takim a takim sklepie i podkreslac co jest jakies firmy. To jest po prostu wiesniackie:D

Gość gość
co wy baby macie w glowach zeby takimi p*****lami sie zajmowac masakra,polska mentalnosc to dno chodza do kosciolka ojoj swietojebliwe na spacerki niedzielne po kosciolku a w duszy gnoj tyle w tym temacie

Gość gość
Ale nikt się nie grzeje, poprostu ktoś napisał odruchowo że z zary i ty robisz wielkie halo ;-) kobieto nawet jakby napisała to specjalnie ( żeby się pochwalić ) to w tym wszystkim to ty jesteś conajmniej śmieszna :-D

Gość wifigdańsk
o Boże kochany nie wierzę... (ojej mialam nie grzeszyc,niedawno się spowiadałam a tu juz nadużywanie Imienia...). wchodze a tu co? rewia mody. temat co prawda głupawy i załozony najprawdopodobniej przez osobę bezdzietną lub taką co dziecko juz dawno odchowala (zle zrestzą) a teraz by chciala tak miec malucha,zeby naprawic swoje błedy ale juz za pozno... no ok niewazne. widze rewia mody. i przekrzykiwanie kto ma z jakiej firmy (tak jak by Zara miałaby być jakąś chlubą,akurat to jedna z tańszych marek). Dziewczyny. poza tym co komu do tego jak ubiera dziecko. ja dzis ubrałam cieplej bo mocno temperatura spadła. wczoraj 21 dzis 9. to co moze mam ubierac jak na upały bo komuś to przeszkadza. ach niektore to lubią się kłocić.

Gość gość
autorce nie chodzi,ze macie ubierac jak na upaly tylko skoro wczoraj dzieci byly w kurtkach,to dzis pewnie zimowe kombinezony. i tak to jest smieszne,bo same obok wozka chodza w krotkim rekawku,a dzieci jak na zime ubrane. co to z innej planety sa te dzieci? jeszcze noworodka moge zrozumiec,bo kazda z nas czasem zle ubrala ale 5-6msc dzieci? albo 1-3letnie dzieci? bez jaj... moja wczoraj w krotkim rekawku a dzis body na ramiaczka i koszulka na dlugi. bylo dzis 15stopni. dziecko ma 15msc

Gość gość
Pudło :-P mam dziecko, a nawet dwójkę. 3 i 6 lat

Gość gość
gadka szmatka awies tanczy i spiewa malo ktora ma pojecie jak dzieciak ubrac wogole,wiesiacki roz i zj****e ksiezniczki tylko a chlopcy jak male dresy albo wiesniaki

Gość gość
23.34 wyjęlas mi to z ust. Dziękuję

Gość gość
autorko dzisiaj zaloz dzieciom krotki rekawek bo przeciez jest wiosna :-)