Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Najseksowniejsza rzecz którą zrobił dla was wasz facet

Polecane posty

Gość gość

Hej^^ każda z nas przytrzymuje w swojej pamięci sexi rzecz, którą zrobił dla nas nasz facet:) podzielimy się nimi; w moim przypadku było tak, że kiedy byłam chora musiałam brać czopki, oczywiście od razu zrezygnowałam z tego pomysłu, niestety mój chłopak dowiedział się o tym i postanowił zaaplikowac mi je na siłę. Byłam strasznie słaba, wymiotowalam i miałam 40 stopni gorączki, nie miałam wiec siły żeby się szarpać. Alex powiedział, że musi to zrobić dla mojego dobra. Chwycił mnie za ramię i przewrócił na bok oczywiście bardzo delikatnie do tego wciąż mi szeptal, że jestem bardzo dzielna i ze będzie delikatny. Płakałam i próbowałam się wyrwać ale nic z tego bo przytrzymywal mnie jedną ręką a drugą rozchylil posladki i włożył czopek. Mimo iż wtedy plonelam ze wstydu i myślałam, że go zabije on tylko przytulił mnie do siebie i powiedział ,, wiesz, że musiałem... tylko twoje zdrowie jest dla mnie wazniejsze niż twoja miłość bo bez niej potrafilbym żyć a bez ciebie nie" wtedy zrozumiałam, że chcę z nim spędzić życie. A wasze?

Gość gość
fuj, okropne, chyba sobie jaja robisz