Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy kobieta która nie nosi spódnic i sukienek może sie podobać mężczyznom

Polecane posty

Gość gość
to zależy

Gość gość
Od czego?

Gość gość
od kobiety

Gość gość
najlepiej to sie ubierac i zachowywac jak ta panienka z fimika a facet nigdy nie zdradzi i kazdy sie zakocha bez pamieci 333 www.youtube.com/watch?v=3i8oZDgvlkI

Gość gość
Boze jakie trzeba miec IQ zeby zadawac takie pytania...

Gość gość
Nie, nie moze. Imorezy jakieś wesele/dyskoteka itd a ona w spodniach? Przeciez dziewczyny super wyglądają w jakiejś sukience i szpilkach za takimi sie oglądamy ale te w spodniach tez sa fajne jak to jakieś jeansowe rurki opinające pośladki :D tyle ze wiecznie taki sam widok miec...nuda

Gość gość
Wesele, impreza jakas to nie ale na codzien spodnie? Ja nie lubie do pracy chodzic w spodnicy, bo wczesnie wyjezdzam i marzne jak stoje na przystankach ;/

Nie nosze sukienek a czy się spodobam facetowi czy nie to mnie bimba

Gość gość
Jestem kobietą, 26l. Nie mam ani jednej pary spodni. Same spódnice i sukienki. :) Mój mężczyzna jest bardzo zadowolony. Dodam, że ubieram się z klasą. Spodnie są aseksowne, trzeba mieć figurę modelki , żeby wyglądać dobrze w jeansach. Opięta pupa, szczuplutkie udka. Sama nie jestem gruba, jednak spodnie omijam.

Gość gość
Mi się podobają kobiety w jeansach z bosymi stopami w butach na obcasie

Gość gość
Mi się podobają kobiety w jeansach z bosymi stopami w butach na obcasie - no to ja tak wlasnie chodze - autorka. Mam rozmiar 36 (no srednio, bo wiadomo ze co sklep to inna rozmiarowka).

Gość gość
Spodnie sa aseksowne?? Wrecz przeciwnie!! Spodnie pieknie podkreslaja to co najseksowniejsze, pośladki i uda. A sukienka/spodnica wlasnie to co najseksowniejsze zakrywa.

Gość gość
Wg mnie duzo seksowniej bedzie wygladala nawet pulchna kobieta w dobrze dobranych jeansach niz ta sama pulchna w sukience/spodnicy do kolan w rajstopach (lub bez - o zgrozo) pokazujacych jej wałki na nogach np. Spodnie nie dosc ze tuszuja mankamenty ciala to jeszcze dobrze dopasowane potrafia pieknie wyszczuplic.

Gość gość
Nie wiem skad panuje takie przekonanie, ze kobieta w sukience wyglada seksowniej. Naprawde sie dziwie. Przeciez zalozmy na to grubsza kobieta moze miec piekny ksztaltny tyleczek, spodnie go pokażą swiatu byc moze odwracajac tym uwage od innych mankamentow jej wygladu, a spodnica/saukienka zakryje i tym samym zwroci uwage na inne niekoniecznie fajne rzeczy. Zeby kobieta wygladala seksownie w spodnicy/sukience to chyba by musiala byc tylko i wylacznie krociutka opięta miniówa do połowy ud.

Gość gość
a mój chłopak bardzo lubi spódnice i sukienki, niekoniecznie podzielam jego miłość, ale wiem skąd się to bierze

Gość gość
Zgadzam sie z wypowiedzia powyzej,ze w sukience lub spodnicy dobrze wyglada bardzo zgrabna osoba i oczwiscie w mini. Kobiety z troszke gorsza figura lepiej beda wygladac w dobrze dobranych jeansach, jeszcze do tego buty na szpilce i jest ok.