Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co ma zrobic kobieta jak ma masywne nogi? :(

Polecane posty

Gość gość
Uffff, czyli tragedii nie ma ;-)

Gość gość
Mam koleżankę ktora jest bardzo sliczna z twarzy, szczupla ale ma właśnie takie nogi jakby nabite i okropnie w spódnicy wygląda...

Gość gość
Trza obciąć i na zimne nóżki w sam raz:-)

Gość prawictwo pospolite 137
już wam wytłumaczyłem dlaczego mucha ma nogi za którymi prawictwo pospolite nigdy by się nie obejrzał na ulicy porównajcie te co wklejam z nogami muchy .. Nie są podobne prawda ?

i nie martwcie sie jeslli macie grubsze uda ta dziewczyna ma grube uda , a jej nogom mogłym wystawić 7,5/10 więc są moim zdaniem zgrabne i mozna sie obejrzeć na ulicy https://www.youtube.com/watch?v=6fdyy1_U0kM

Gość gość
prawictwo, na dwoch ostatnich (zdjecie i film) oceniasz tylko uda, a gdzie lydki. Nog nie da sie ocenic tylko na podstawi ud

no tak , ale uda są najwazniejszą częscia nóg .. łydki wydają sie mnie istotne , chociaż mają znaczenie . Zgadzam sie z tym

Gość gość
Czyli uwazasz ze jesli uda sa sexi to wyglad lydek juz nie jest tak istotny?

za atrakcyjnosc nóg przecież odpowiadają w 80 % uda .. Zawsze gdy spogladamy na nogi , to patrzymy na uda , a nie na łydki prawda ? No własnie .. Lydki są mniej atrakcyjne i dlatego mniej istotne

Gość gość
Hmmm, zawsze wydawalo mi sie ze to wlasnie lydki dodaja nogom tego ostatecznego uroku. Brzydkie nieksztaltne lydki na pewno nie pomogą chocby najladniejszym udom.

Czyli uwazasz ze jesli uda sa sexi to wyglad lydek juz nie jest tak istotny? np jasne ze ma mniejsze znaczenie .. Przeciez jak panna idzie w spodnicy , to nikt nie zwraca uwagi na jej nogi . Dopiero jak zalozy shorty albo mini to zmienia postac rzeczy jak ktos sie tak ubierze jak ponizej http://zygzakiem.art.pl/wp-content/uploads/2011/09/spodnica1.jpg to oczywiste jest ze jej nogi nie przyciagają wzroku dlatego ze uda sa zasloniete

Gość gość
Nie sadze, nawet spodnica do kolan zwraca uwagi na lydki, czyli na nogi.

nic nie poradze, ze mam uprzedzenie do beyonce , bo jej uda są przesadnie grube , przez co nieatrakcyjne http://assets.nydailynews.com/polopoly_fs/1.1358826!/img/httpImage/image.jpg_gen/derivatives/article_970/beyonce31f-3-web.jpg to juz jest duza przesada ..

Nie sadze, nawet spodnica do kolan zwraca uwagi na lydki, czyli na nogi. spodnica mojej uwagi nie zwraca i nigdy nie zwracała .. musi być coś krótszego , by przyciągnęło mój wzrok

Gość gość
laska ze zdjecia to nie jest beyonce. I znowu patrzysz tylko na uda. Dla mnie ocenianie polowy ud to nie jest ocena nog. Dziwne masz podejscie

Gość gość
Beyonce moze i ma grube uda ale sa kobiece i ksztaltne wg mnie.

nie są kobiece , są asekualne bo mają w sobie za duzo tłuszczu . Kobiece uda są szczupłe Oczywiscie nie musza byc koniecznie bardzo szczupłe , ale na pewno nie takie jak u beyonce , bo to juz jest duża przesada

Gość gość
uwielbiam masywne nogi u kobiet dla mnie jest to duży plus z kształtną pupą. Dlatego nie powinniście panie przejmować się tym jak wyglądacie bo zawsze ktoś się znajdzie komu spodobacie się.

Gość gość
a ta laska w mietowej spodniczce - jesli ma brzydkie kolana i bezksztaltne lydki to jej nogi sa do niczego niestety. Ten fragment ud ktory jest na zdjeciu to przewaznie kazda kobieta ma fajny. Blagam cie. Kolana i lydki maja duzy wplyw na to jak prezentuja sie uda.

beyonce ma uda aseksualne To co ma beyonce, to nogi jakiegos hipopotama , na pewno nie są kobiece Wiesz jak wyglądają nogi , które robią wrażenie ? To nie jest kwestia tylko samych nóg , bo muszą byc odsłonięte uda .. I dopiero jak laska ubierze się tak to wiem ze ma super nogi : Na tym zdjeciu poniżej sa kobiece nogi : http://picture-cdn.wheretoget.it/bd7rwz-i.jpg

beyonce ma nogi na 5/10 - przez grube uda obnizam tą ocene , bo kształt nie jest taki zły , ale uda to przesada , mają obwód głowy ludzkiej ta dziewczyna ponizej na tym zdjęciu : ma nogi na 9/10 rozumiesz dlaczego ? http://picture-cdn.wheretoget.it/bd7rwz-i.jpg czy te nogi sa tak samo grube jak u hipopotama ? No nie , oczywiscie ze nie

wkurzyłem się troche , bo nie wiem jak można uważac nogi beyonce sa ładne .. One nawet srednie nie są .. Fakt mają dosc kobiecy kształt , ale te grube jak u swini udziska wszystko niszczą . moge im wystawic nawyzej 5/10 a gdyby mialy mniej kobiecy kształ to dałbym 2/10 ,. Nienawidze grubych ud beyonce