Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AgnieszkaWXXX

Dzieci i plac zabaw

Polecane posty

Gość AgnieszkaWXXX

Piszę tu, ponieważ moja miejscowość bierze udział w konkursie internetowym, w którym do wygrania jest plac zabaw dla dzieci. Bezpieczeństwo naszych najmłodszych mieszkańców jest dla nas sprawą priorytetową i najważniejszą, dlatego też codziennie oddajemy głosy na Spychowo. Niestety w konkursie tym startują również duże miasta, z którymi bez wsparcia innych miejscowości nie mamy szans. Nasze dzieciaczki na chwilę obecną nie mają nawet piaskownicy, a większość z nich nigdy nie kręciła się na karuzeli. Proszę Was o wsparcie w głosowaniu. Wiem, że wiele osób tu zagląda i gdyby każda was codziennie oddała swój głos, nasze szanse na wygranie bezpiecznego placu zabaw znacznie by wzrosły. W celu prawidłowego oddania głosu, należy wejść na stronę http://www.nivea.pl/Porady/ext/pl-PL/podworko , wejść w ranking, wybrać województwo warmińsko-masurskie, powiat szczycieński, oddać głos na Spychowo. W okienku, które sie pojawi, podać maila i potwierdzić swój,klikając w link aktywacyjny, który przyjdzie na podanego maila. Bardzo liczę na wsparcie z Państwa strony. Próbuję wszystkiego, piszę gdzie tylko się da, ale do tej pory każdy przechodzi obojętnie, nikogo nie interesują nasze dzieciaczki. Trochę to przykre, tym bardziej, że nie mają one swojego miejsca do zabaw i beztroski smutas.gif ....mam nadzieję, że Państwo postarają się nam pomóc, każdy głos jest bardzo wazny. Bardzo proszę o dołączenie do akcji. Głosowanie jest codzienne i trwa około 5 minut. Pomóżcie nam wygrać plac zabaw dla dzieci...

Gość gość
Agnieszko, ja Ci chętnie pomogę. Podziękujesz mi w naturze:)

Gość AgnieszkaWXXX
Dziękuję Ci ogromnie :)

Gość gość
Agnieszka nie udawaj cnotki

Gość AgnieszkaWXXX
Tematem jest pomoc dla dzieci, jeżeli masz chęć, to zmykaj na inne forum, bleach.... :/

Gość gość
Agnieszka, nie lubisz seksu do pipki?:(

Gość gość
oblech, oblech alert!

Gość gość
dlaczego Aga udajesz cnotke?:(