Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

bylam wartosciowa kobieta dzis jestem sama

Polecane posty

Gość gość

Zawsze pragnelam milosci, rodziny, mialam nadzieje i czyste intencje.Marzylam o slubie, prawdziwej rodzinie... i co? G.. puszczalskie panny sie powydawaly, maja dzieci, rodzine. Nawet te ktore byly kochankami zonatych, puszczaly po pijaku, kradly.. teraz wielkie matki-polki. Czemu uczciwy czlowiek nie moze byc szczesliwy?:(((

Gość gość
Kurcze wiesz co, mogłabym się pod tym podpisać :) Ja też porządna, wartościowa, a żaden ex mi się nigdy nie oświadczył, podczas gdy te puszczalskie panny już dawno mężatki :) ale co na to poradzić. ile masz lat bo ja 31?

Gość gość
29 prawie

Gość gość
Najbardziej wkurza mnie, ze faceci wysmiewali mnie i moje pragnienia:/ ze staromodna, paniusia itd. To takie przestepstwo marzyc o milosci??

Gość gość
rozumiem Ciebie bo mnie też to wkurza. Ale może to jest tak, że my mamy jakis większy cel w życiu niż tylko rodzenie dzieci i wyjscie za mąż? bo ja to mam naprawdę pecha do facetow.

Gość gość
Moj najwiekszy cel to rodzina. Boli tylko gdy facet cie zostawia i leci za panna z marginesu...

Gość gość
Wbijcie sobie do głowy, że az 80% mezczyzn jest dla seksu a nie z milosci to nie lata 50-60 ze mozna bylo sie zakochac

Gość gość
Ja faceta nie szukam jestem les i mam ich gdzieś

Gość gość
Czyli co, dzieci te 80% tez nie kocha?

Gość gość
Jak zachorujesz, bedziesz miala wypadek nie licz na facet. mezczyzni sa podli

Gość gość
Taki ktory juz spal z wieloma kobietami nie licz ze bedzie z toba na zawsze :P Tacy zdradzaja na potege ilosc rozwod z roku na rok sie powieksza

Gość gość
to fakt ale prawiczki też nie są lepsze, mialam takich i egoiści, tylko o sobie myśleli, żenic sie nie chcieli.

Gość gość
MEzczyzni nie chca sie zenic chca sie zabawic

>>>Najbardziej wkurza mnie, ze faceci wysmiewali mnie i moje pragnienia:/ ze staromodna, paniusia itd. To takie przestepstwo marzyc o milosci??<<< x Marzyć to Ty se możesz o czym chcesz, a prawda jest taka, że o miłość trzeba dbać i się o nią starać. Jak wszystko tylko do marzeń sprowadzałaś, to nie dziw się, że nikt brudnej roboty za Ciebie odwalać nie chciał.

Gość gość
A Ty wrozbita jestes, ze wiesz ze sie nie staralam?

Gość gość
trafiacie na nieodpowiednich mezczyzn :)

Gość gość
Przeciez pisza tu inne ze mialy roznych: doswiadczonych, prawikow itd.

moze dlatego tak mamy ze sie nie narzucamy meskiej plci? NIE SZUKAMY NA sile meza :))) nie wchodzimy pierwszemu napotkanemu do wyrka:)))

Gość gość
MMartha jak nie wchodzicie sama za kase mi sie pchalas!

Gość Urażony Prawiczek z Klasą
Prawiczek nie lepszy? Przynajmniej nie ma syfa od jakiejś puszczalskiej qoorfy, jak ci co posuwają wszystko co ma dziurkę.

hahahahah najpierw lozko :)))))))))))), pozniej brzuch a nastepnie slub:))))))

gość dziś nie potrzeba mi twojej kasy mam tyle ze moge ciebie kupic :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:

>>>A Ty wrozbita jestes, ze wiesz ze sie nie staralam?<<< x Niech Ci będzie, że wróżbita :D. x Problem z Wami polega na tym, że BUJACIE W OBŁOKACH, a jak zdarza się Wam dotknąć matki Ziemi :D, to krzyczycie, że boli :D :D :D. x Znam taką, co była strasznie zakochana i tylko wesela chciała w prawdziwym pałacu NA KILKUSET GOŚCI, za kasę przyszłego męża, który miał zaprosić tylko kilka osób. x Każda z Was - samotnych, ma coś podobnego za uszami i tylko narzeka potem, ze facet od niej uciekł :(.

Gość Urażony Prawiczek z Klasą
A na lekcje czytania ze zrozumieniem, tępa torbo, zabrakło?

Gość gość
gość dziś A Ty wrozbita jestes, ze wiesz ze sie nie staralam? xxx może starałaś się za bardzo nie ma nic gorszego!!!

>>>Prawiczek nie lepszy? Przynajmniej nie ma syfa od jakiejś puszczalskiej qoorfy, jak ci co posuwają wszystko co ma dziurkę.<<< x Z opracowań, które pokazała mi kiedyś znajoma psycholog, wynika, że pierdoły - prawiczki są częściej czymś zarażone od "r****czy", którym przyganiają. Nie bronię tu tych ostatnich, ale zauważam, że oni przynajmniej wiedzą, do czego służy prezerwatywa :D.

Gość gość
MMatha a sama chcialas zaczynac romans jak ci napisalem ile mam i co mam!