Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyny czy wy pierwsze całowałyście faceta czy czekałyście na jego ruch?

Polecane posty

Gość gość

Chodzi mi o taką sytuację ze idziecie na drugą czy trzecią randkę. Czy gdy się spotykałyście z facetem to dawałyście mu buziaka w policzek na powitanie czy zwykłe cześć? Czy to kobieta musi trochę skrócić dystans czy czekać na ten pierwszy prawdziwy pocałunek? Chodzi mi o zwykły buziak na powitanie i pożeganie. No i drugie pytanie, kiedy doczekałyście się pierwszego pocałunku w usta i gdzie to się stało? :-P

Gość gość
kiedy nieważne. A jak to było ? prosił się

Gość gość
Ja zwykle nie mam ochoty na całowanie i nie robię tego z powodu np. że wypada, nawet ciotek nie całuję na pożegnanie, bo nie mam ochoty. Ale jak już miałam ochotę, to było tak, że oboje się za to braliśmy w tym samym czasie, a nie że ktoś siedział i czekał jak pies. On podszedł, ja wstałam, spojrzeliśmy i się pocałowaliśmy. Niestety nie mam instrukcji ani żadnych dobrych rad.

Gość gość
Opowiedz na pytanie n 2 ;) Po pierwszym :):):) spotkaniu które wydawało mi się nie było randką ( znaliśmy się ponad rok. Obydwoje dorośli :P ) Myślałam że chce mi podać rękę a On odwrócił się do mnie i mnie POCAŁOWAŁ ale jak 😘 jakby powiedziała Judyta z Nigdy w życiu ! i już wiedziałam że wpadłam jak śliwka w kompot :D

Gość gość
No ale co z takim całusem na przywitanie i pożeganie? czy to facet musi zrobić czy kobieta?? Jak było u was?

Gość gość
on chciał a ja nie musiał się doprosić. Odpychałam go :)

Gość gość
A co do całusów na powitanie i pożegnanie ( gość z 17.38) to jest to tak naturalne jak oddychanie Po prostu robi się ;)

Gość gość
jA nie chcę na powitanie to sfera intymna . W zamkniętych ścianach tak i zależy kiedy...

Gość gość
Jeśli już to raczej kobieta, ale ja (gość z 17.37) nie daję takich całusów na przywitanie i pożegnanie, nie uznaję tego zwyczaju jako normy. Jak miałam chłopaka to właściwie robiliśmy to razem, a jak z kimś randkuję, to nie całuję każdego z kim się umawiam, sama randka mnie do tego nie zobowiązuje. Raz byłam w sytuacji kiedy chłopak na coś takiego czekał, a ja zupełnie się nie zorientowałam o co mu chodzi, dopiero później to załapałam. Pożegnałam się i tylko mu pomachałam szczerząc zęby :D

Gość gość
Na której randce pocałowaliście się?:-)

Ja go pocałowałam w policzek jak mi się przedstawiał. A on pierwszy pocałował mnie w usta. Jakieś 15 do 20 minut później. 27 kobieta

Gość gość
haze na pierwszej randce???ale wy macie tempo:-)

To nie była randka nawet. Z resztą my nigdy nie byliśmy na rance. I raczej do ślubu już się nie zdążymy wybrać.

Gość gość
to co to było? To wy jesteście razem czy nie?

Poznałam go wtedy w knajpie. Jednorazowa przygoda to miała być. A teraz wychodzę za niego za mąż. Ale nigdy nie chodziliśmy na randki.

>>>Dziewczyny czy wy pierwsze całowałyście faceta czy czekałyście na jego ruch?<<< x Przyznaję, ze jestem nieśmiały i zawsze kobieta, całowała mnie pierwsza :).

Gość gość
misio a na której randce? chodzi ci o buziaka w poiczek na pożegnanie czy o namiętny pierwszy pocałunek?

Gość gość
Ja tylko raz sama pierwsza pocałowałam kolesia, bo mnie mocno kręcił, reszta całowała mnie sama, a ja się na to godziłam lub nie ;) To jeśli chodzi o prawdziwy pocałunek, bo buziaków na powitanie i pożegnanie nie rozdaję osobom, których jeszcze nie znam, a tak traktuję ludzi z którymi widziałam się dwa czy trzy razy. Raczej podchodziłam i normalnie się witałam, czasem nawet podawałam rękę. Myślę, że to powinno pozostać w gestii swobody danej osoby, niektórzy dobrze się czują całując kogoś w policzek, a inni nie chcą tego robić lub są zbyt nieśmiali, wiec zamiast się zastanawiać lepiej się przywitać jak najbardziej naturalnie.

Gość gość
Na pierwszej randce facet zapytał mnie czy może mnie pocałować. Nie ukrywam, że liczyłam na to ale po tym pytaniu już nie miałam ochoty.

>>>misio a na której randce? chodzi ci o buziaka w poiczek na pożegnanie czy o namiętny pierwszy pocałunek?<<< x Zazwyczaj byłem całowany na... pierwszej :D. Ale nie zawsze w usta :). x Jakoś to tak naturalnie wychodziło, że ja kobietę przytulałem na pożegnanie, a ona dotykała mnie swymi ustami :).