Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

tajemniczy facet

Polecane posty

Gość gość

jak rozpoznac czy podobam sie facetowi, ktory gdy rozmawiaja z ludzmi kladzie reke na ramieniu, poczatkowo myslalam ze szuka kontaktu cielesnego, opowiada mi kawaly w pracy, usmiecha sie, pomaga ciagle, jego reka niemal codziennie laduje na moich plecach, ale zauwazylam ze czasem odruchowo kladzie dlon na ramieniu innych ludzi a nawet mezatej naszej kolezanki z pracy, czy to ze kladzie mi dlon na mojej dloni to znak ze jednak mnie lubi? nie zauwazylam by kogos innego dotykal w plecy, kolano czy dlon

Gość gość
może on to robi tak by inni nie widzieli. A u facetów też tak robi? Może lubi bliskość, nie karzdy ma taką odwagę. Może sprawdza jak daleko i na co ludzie pozwalają

Gość gość
nie zauwazylam jak jest z facetami, moze on taki jest ze lubi ludzi i jest otwarty po prostu... albo bawidamek, bo gdy pilismy na wyjezdzie sluzbowym, bylam ja, on i nasza kolezanka zamezna, wiekszosc uwagi skupial na niej, co jest dziwne bo prawie nie gadaja ze soba nigdy, oni praktycznie rozmawiali ze soba caly czas, w dodatku cos wspomnial o tym ze lubi francuskie wino bo kojarzy mu sie z ladnymi francuzkami... na drugi dzien nagle zainteresowal sie mna z powrotem, pojawial sie obok, pytal czy nie potrzebuje pomocy z bagazem itp.

Gość gość
zastanawialam sie czy czasami nie probuje wzbudzic zazdrosci, naprawde sprzeczne sygnaly wysyla, nie wiem czy on lubi kobiety czy to co mowil i zachowanie nie mialo znaczenia