Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Miałyście takie same porody jak wasze mamy?

Polecane posty

Gość gość

j.w.

Gość gość
Hm ... no nie bardzo ... Moja mama urodziła dwoje dziec*****erwsze w terminie ale się męczyła długo i nacinali ją potem urodziła mnie, zachorowała bardzo wysokie ciśnienie miała i błyskawicznie szpital i cesarka nastawiona na ratowanie mamy a nie mnie jakby co. ale żyję ;) wcześniak, mialam być listopad jestem wrzesień. ja urodziłam dziecko w terminie, najpierw odeszły wody ale szyjka macicy nie chciała się rozwierać, potem podskoczylo mi ciśnienie i dziecko miało problemy z tętnem i "stres" wywołaby brakiem wód, długo nadal zbyt małe rozwarcie i mialam też cc.

Nie. Pierwszy poród mojej mamy (rodziłam się ja) trwał 4 h. Kolejne dwa zakończyły się cesarką, przez brak postępu akcji. Ja rodziłam 8 h.

Gość gość
Nie, moja mama nie miala boli krzyzowych, ja tak :-/

Gość gość
nie.. mama dwie cesarki a ja sn. Jedynie co sie zgadza to porod przed terminem bo moj syn tez jest wczesniakiem jak i ja i brat

Gość gość
Moja mama trzy szybkie porody, moja starsza siostra jeden dlugi ,ciezki, drugi szybszy ale tez bolesny. Druga siostra pierwszy dlugi, drugi szybki. Ja pierwsze nieplanowane cc , a teraz planowo sn, zobaczymy jak bedzie.

Gość gość
moja mama miałaa 4 porody naturalne szybko i sprawnie a ja 2 przez cc bo ciezko to szło