Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zranionaaa123

siostra mojego chłopaka spedza z nami zbyt duzo czasu!

Polecane posty

Gość zranionaaa123

jestem z moim facetem w zwiazku od kilku lat. zawsze jego siostra kreciła się obok, jest starsza. Nie raz planowałam sobie wyjazd gdzies tylko we dwójkę, czy to na spacer, czy do kina, czy do restauracji. I zawsze ona musiała z nami jechać, bo albo ona się wciskała albo mój facet mówił: a co, ma sama w domu zostać? Sprawa jest taka, ze jeszcze nie mieszkamy razem, on mieszka w domu razem z siostrą i rodzicami, ale bez przesady,że musi ją non stop niańczyć. nie wiem co w tym wypadku zrobić, nie raz się o to kłóciliśmy, zawsze wychodziłam na tą wredną co tylko chce spędzac czas z moim chłopakiem... taka prawda, kazdy chce mieć trochę pryywatności, ale oni tego nie rozumieją..

Gość gość
to musisz porozmawiać z chłopakiem powiedzieć o swoich uczuciach i jak to widzisz jesli zależy mu nas was to pogada z siostrą i załatwi sprawę jak cię oleje i nie weźmie twoich uczuć pod uwagę to możesz śmiało sobie poszukać wartościowego faceta który będzie liczył się z tobą i twoimi uczuciami inaczej taki związek nie ma sensu

Gość gość
Kopnij go w tyłek. Uprawiacie seks we trójkę czy co??

Gość gość
z tego co piszesz on ma cię gdzieś nie szanuje cię, nie liczy się z tobą jesteś mu potrzebna jedynie do seksu najpewniej on nie dojrzał do związku a do małżeństwa tym bardziej uciekaj póki pora bo jak będzie małżeństwo to będzie jeszcze gorzej, tacy ludzi się nie zmieniają po ślubie, po co sobie marnować życie z kimś to na nas nie zasługuje, szanuj się dziewczyno, a jak będziecie mieli dzieci to też siostra bedzie ważniejsza, albo dziecko chore trzeba jechać do szpitala to ok ale najpierw wstąpimy po siostrę bo się nudzi, to jest chore, zastanów się z kim on jest w tym związku z tobą czy ze swoją siostrą? bo chyba nie z toba :(

Gość gość
a po ile macie lat?

Gość gość
Po slubie bedzie jeszcze gorzej... Koszmar taka szwagierka...ty bedziesz tylko jego workiem na sperme, a dla niej podnozkiem, ktory moze kopac kiedy chce za aprobata jego i jego rodzicow...

Gość gość
Dziewczyno, nie podoba ci sie taki uklad, to co jeszcze w nim robisz? To inni maja rozumiec twoje potrzeby, bo ty sama nie ptrafisz o nie zadbac? No sorry.... krotka pilka - rozmowa z chopakiem, jezeli to nic nie da, to nich sie on seksi z siostra, bo tobie trojkacik nie pasuje. Proste?