Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kitty_25

Mój chłopak siedzi w ZK

Polecane posty

Rzadko korzystam z forum, przeważnie czytam niż sama piszę. Ale ostatnio czuję że potrzebuję z kimś porozmawiać, z kimś kto ma podobnie, kto przechodzi to samo... Od pół roku mój chłopak siedzi w ZK, widzimy się, pisze do niego, on dzwoni ale bardzo mi go brakuje, doszłam do wniosku że przez tą sytuację jaka jest teraz między nami, kocham go bardziej niż wcześniej, dopiero zobaczenie go w tym miejscu sprawiło że zrozumiałam, że to jest prawdziwa miłość, że to jest ten jedyny na którego będę czekać, że muszę wytrzymać. Czy są tu dziewczyny w takiej samej sytuacji? Czy ktoś z Was ma podobnie?

ku/rwa laski sobie biorą takie odpady, kryminalistów zamiast normalnych facetów, żryj gruz. widocznie to twój poziom.

Gość gość
wszystko zalezy za co siedzi,pewnie napiszesz ze za niewinnosc jak wszyscy tam,ze pewnie ktos go wrobil itp.Ale skoro czujesz to co czujesz to faktycznie jest to prawdziwa miłosc.Oby sie udalo Wam.

Gość gość
Ale patologia. Nie mogłaś sobie normalnego wziąć?

Ooo bo pewnie nie masz dziewczyny, całe życie przed kompem, byle pojechać kogoś w sieci to zazdrościsz ludziom, którzy mimo przeciwieństw losu znaleźli prawdziwą miłość. Nie, nie za niewinność, chociaż wszyscy co siedzą tak mówią, należał do grupy, nie jest święty ale dla mnie zawsze był dobry, nigdy mnie nie skrzywdził.

jest cudowny, do pierwszego wpier/dolu i następnego i następnego, pozdrawiam patolo :d

Gość gość
spieprzaj stąd, wybrałaś sobie śmiecia kryminalistę to teraz wegetuj w patologi, sama sobie jesteś winna głupia cipo

Gość gość
pewnie się nieźle nachapałaś przy kryminaliście, dawał ci jakieś drogie kradzione fanty?

Gość gość
prawdziwa miłosc :D dobre sobie, przyszłe dzieci do konca zycia beda Ci wdzieczne ze im tatusia kryminaliste wybrałas :D

A to już nie Twoja sprawa, zawistny człowieczku, jak wyglądał i wygląda standard mojego życia. Z biednej rodziny nie pochodzę, pieniądze mojego narzeczonego nie miały nic wspólnego z tym że z nim byłam, jestem czy będę. Wiesz, na tym świecie są uczucia których raczej nigdy nie będzie dane Wam poznać bo za dużo w Was agresji i nienawiści do drugiego człowieka. Chciałam poznać dziewczyny w takiej samej sytuacji ale jak widzę jest tu zgromadzenie przegranych życiowo net chuliganów.

Już ma dziecko, syna, dorosłego, mają ze sobą bardzo dobry kontakt. I jakoś nie ma problemów z tym co robił jego ojciec i nie poszedł w jego ślady. Chłopak ma 18 lat, uczy się. Jednak nie każdy popełnia błędy rodziców. :)

Gość gość
hej ja cie rozumie. Muj chlopak tez siedzi w zk widzenie mamy dopiero za 20 dni jest ciezko mamy dziecko ja nie pracuje jeszcze 4 lata do wyjscia masakra ale damy rade kochamy sie j piszemy ze sobom listy pzdr

Będzie dobrze. :) Co prawda 4 lata to trochę czasu, mój ma 1,5 roku ale nie wiem co będzie ponieważ ma się odbyć jeszcze jedna sprawa. Mam nadzieję że wszystko będzie ok. :) Najważniejsza jest wiara i siła . Pozdrawiam.