Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co sądzicie o tych zamieszkach w Knurowie?

Polecane posty

Gość gość

Został zastrzelony młody chłopak, samotny ojciec. Sądzicie, że to skandal? Postrzelono go w szyję, a przecież można tylko po nogach. Podobno nad miastem latają helikoptery, zjechali się kibicie. Latają koktajle Mołotowa. Był tam Korwin Mike i poparł Kibiców

sądzę, że wszystkich chuliganów powinno się wystrzelać nie z broni gładkolufowej kulkami plastikowymi tylko serią z karabinu maszynowego po brzuchach, żeby na pewno trafić byłby spokój, porządek i zero zamieszek

Gość gość
Samotny ojciec powinien sie dzieckiem zajmować, a nie chuliganic

Zwykła chuliganka i tyle. Policja powinna lać tych patoli patrzeć czy tyłki równo puchną. Ten co zmarł to też niby żonaty i dziecko miał ale musiał się pchać na burdę, pierwszy z brzegu leciał przez boisko.

Gość gość
Nie miał żony, bo go zostawiła, wyjechała sobie z jakimś robotnikiem i zostawiła go samego z synkiem. Ale z drugiej strony wejście na murawę grozi zakazem stadionowym, a nie śmiercią. Sam Korwin Mike powiedział, że policja jak ma działać, to jej się nie chce, a tutaj nie miała prawa, powinni go wyprowadzić z boiska, a nie zastrzelić jak kaczkę. Ja jestem oburzona działaniem policji.

no, jak "Sam Korwin Mikke powiedział" to ja nie mam słów :) :) :) jak sie ma dziecko na wychowaniu, to sie nie lata po boisku i nie naparza z kolesiami, tylko się dzieckiem zajmuje chuligańska gówniarzeria i nic więcej

Gość gość
popieram poprzednikow. to kibol. wszedl na boisko zeby zrobic zadyme. nie zal mi takich pajacow. idiotow powinni wystrzelac. prawdziwy ojciec dziecka pilnuje,a nie robi burdy.

Gość gość
Wejście na stadion to wykroczenie, tak jak przejście na czerwonym świetle. Za niedługo dojdzie do tego, że za takie coś będą strzelać do ludzi. :o

Niby co miała zrobić policja, kiedy w ich kierunku i w kierunku sektora gości leci tłum 40 kiboli? Ostrzeżenia nie pomogły, więc trzeba było zareagować ostrzej.

nie, nie jest mi go szkoda szkoda by mi go było, jakby mu kibol dał pała w łeb podczas spaceru z dzieckiem po parku

Gość gość
A w jakim celu wszedł na murawę, popatrzeć czy trawa prosto rośnie. Wszedł żeby zadymiać.

Gość gość
tak z ciekawości, ilu z was przeszła na czerwonym świetle?

Gość gość
A teraz zjechała banda chuliganów, którzy mają pretekst do rozrób. Powinni zaostrzyć kary za ataki na policję, przerażające jest to pokolenie bezmózgich małolatów, którzy już od dzieciaka nienawidzą policji, tak do końca nie wiedząc za co. Patola, ludzie wychowujcie dzieci a nie tylko je płodzicie.

to, ze przejdę na czerwonym świetle, jak w zasięgu wzroku nie ma śladu samochodu ma się nijak do zadymy na boisku i przestań się głupio upierać i porównywać te dwa zachowania nie idę na czerwonym świetle po to, żebyk omuś dać po łbie, tylko żeby szybciej być po drugiej stronie ulicy nie robię tym nikomu krzywdy jeśli nie widzisz różnicy między tymi zachowaniami, to jesteś tak samo tępy, jak ci kibole, których tak głupio bronisz

Gość gość
Ale weźcie pod uwagę, że oni tylko biegali i pajacowali po murawie, nikt się nie bił, nie rzucali kamieniami, itp. Nie było zagrożenia. Zresztą są jasno określone kary , jak podkreślił K. Mike za wejście na murawę powinno być wyprowadzenie w kajdankach tego osobnika, a nie zastrzelenie. Swoją drogą nie było strzałów ostrzegawczych i można strzelać tylko i wyłącznie od pasa w dół.

Gość gość
Coraz większa patologia na Śląsku,coraz więcej hołoty,Cyganów i żebraków na parkingach.W biały dzień pobili i okradli kobietę w Rybniku,w Chorzowie napadli i skopali kobietę w ciąży,pełno dresów i kiboli wszędzie,aż strach iść ulicą czy stać na przystanku.Ja tylko grzecznie pytam,kto ma nas obronić przed tymi bandytami jak nie Policja?Każdy kto łamie prawo,niech go karzą surowo,żeby inni pomyśleli zanim pójdą w jego ślady.Kibole gorsi niż tornado,niszczą wszystko co spotkają po drodze.Zginął na własne życzenie.Policja tylko robiła swoje.

Gość gość
Wolałabym męża kibola, niż policjanta. Nie mylcie patologii z kibicami. Dobrze, że politycy i zbigniew stonoga staneli po stronie kibicow.

Gość gość
Kibol a kibic,to chyba różnica.Kibol szuka okazji do bójki. Mam negatywne doświadczenia związane z policją,nie udzieli mi pomocy kiedy jej potrzebowałem,ale uważam,że w tej sprawie postąpili prawidłowo.

Gość gość
Sam prokurator powiedział- przekroczenie uprawnień.

Gość gość
Kibice nawet jakby sie starli to by nikt nie umarł bo mają swój kodeks że leżącego nie biją....

Gość gość
Właśnie. Kibice może i lubią się między sobą bić i chodzić na ustawki, ale nigdy się nie słyszy, że pobili się na śmierć. Leżącego się nie bije. Taka sytuacja nie powinna mieć miejsca. Policjant przekroczył swoje uprawnienia. Powinien ponieść kare.

Gość gość
gość dziś Nikt by nie umarł? Parę lat temu była głośna historia, chłopak został zabity,bo kibice wzięli go za kibica innej drużyny a on tylko przechodził koło stadionu.

Gość gość
Srać a nie poniesc kare. Powinien dostać order. Żeby nie policja to mógłbys już nie życ. Wiesz co robi jagielonia albo lech poznan jak jedzie na mecz? Bija ludzi niszczą pociągi itd. Powinni bydlo z ostrej amunicji strzelac.

Gość gość
szkoda człowieka

>>>Wolałabym męża kibola, niż policjanta. Nie mylcie patologii z kibicami. Dobrze, że politycy i zbigniew stonoga staneli po stronie kibicow.<<< x Jak widać, dla Ciebie, słowa kibic i kibol nie różnią się niczym. Gratuluję.

Gość gość
O co chodzi temu babsku Ewa 666 jak zwał,tak zwał,z tym Korwinem?Najmądrzejsza na każdy temat:-):-P