Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

OKropka

Gdzie zmiesic to wszystko

Polecane posty

Kochane, odkad urodzilam synka wcale nie moge nosic malych torebek bo przeciez gdzie zmieszcze pieluchy, butelke, ubranka na zmiane, chrupki etc. problem w tym ze nie mam na stanie ani jednaj pojemnej torebki! a wy co robicie z tym wszystkim, chodzi mi o to jak chodzicie na spacery z dziecmi to co z calym prowiantem i bagazem? koszyk w wozku mam do niczego

Gość gość
Autorko, nie udawaj że cię to interesuje. Chodzi ci tylko o reklamę sklepu z linka z kolejnego postu. Nie zaprzeczaj nawet, bo twoje profilowe posty potwierdzają, że ten temat to tylko spam reklamowy.

jacy wy bystrzy na forum jestescie co niektorzy:-) chyba ci nie przeszkadza ze ktos wkleil link, a moze masz jakies propozycje dla mnie? bo ja nadal nie wiem gdzie wrzucic stos zabawek:-) butelke, pieluszke, chusteczki nawilzane, picie i ubranko na zmiane - bo to na dzis:-)

Gość gość
gość dziś Autorko, nie udawaj że cię to interesuje. Chodzi ci tylko o reklamę sklepu z linka z kolejnego postu. Nie zaprzeczaj nawet, bo twoje profilowe posty potwierdzają, że ten temat to tylko spam reklamowy. XX Chyba się reklama nie udała;)

Gość gość
Ja biore bardzo malo i do normalnej torebki. 1 pieluche, gora 2, mini opakowanue chustek, w dodatku niepelne tylko na wykonczaniu, wiec lekkie, ktorych nie uzywam w domu, tylko mam w torbie (male Jelpy, albo male Babydreamy, albo male Happy), chusteczki higieniczne mam zawsze wlasne, telefon, klucze, portfel nie zawsze (zalezy gdzie idziemy, jaj na zwykly spacer albo plac zabaw to nie biore), zadnych chrupkow ani wafli ani nic kruchego, tylko czasami 1 poucha (saszetke z jakims musem, np. Erdbar, Hipp, Babydream, Bleib Gesund, Kubus, Leon, Bobovita, GoGo Squeez i podobne, ktore najczescuej biore w Rossmannie). Wode w kubku wkladam do uchwytu przy raczce w spacerowce, a jak mam kawe to kubek laduje w koszu wozka.

Gość gość
A no i mam zawsze jakis plaster i saszetke Leko albo Gazik + na podoredziu, w razie wypadku. Znajoma nosi Octenisept, ale dla mnie szkoda miejsca w torbie.

a ja bez telefonu i kluczy nigdzie sie nie ruszam. a wozek kupilismy sobie mutsy i wszystko w nim ok tylko ma tak maly koszyk ze jak jedziemy gdzies dalej to brakuje mi miejsca na wszystko i dzwigac musze.

Praktycznie każdy wózek teraz posiada torbę , która jest mocowana przy rączce wózka . Ja taką miałam , więc nie było żadnego problemu ( jak chciałam to mogłam odpiąć i wrzucić do "bagażnika" wózka. A jeśli wózek takiej torby nie posiada to bez problemu można ją osobno dokupić.

Gość gość
Teraz wiekszosc spacerowek ma niepojemne kosze. Takie troche atrapowate. Jak ktos lata z wozkiem do spozywki, to mozna kupic karabinczyki na raczke zeby doczepic siaty z zakupami (np. My Buggy Buddy, albo jakies tanie z Tigera, Decathlona, Go Sport itp.), albo siatke do wozka (sa tanie i dobre w Rossmannach - tez Babydream).

Gość gość
Ja osobiście Polecam Torebkę - Klasycznie elegancki shopper Czarny Link: https://www.shopperka.pl/Klasycznie-elegancki -shopper-Czarny ,p,1065 Atuty: znakomity krój, niska cena, wysoka jakość, znakomite rozwiązanie dla każdej kobiety.