Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy 18 lat różnicy lat to duzo w zwiazku

Polecane posty

Gość gość

Ja 30 on 48 jak sądzicie,?

Gość gość
Bardzo dużo, naprawdę jesteś taka nieciekawa, ze nie możesz zdobyć młodszego faceta?

Gość gość
dycha to już troche dużo:O chba że ma kasy jak lodu:D

Gość gość
u mnie co prawda "tylko" 12 lat różnicy, ale jestem bardzo szczęśliwa, myślę więc, że wiek nie ma znaczenia

Gość gość
Dlaczego ten starszy facet nigdy nie zarabia np. 2500zł:D

Gość moniaa22
Czy dużo, czy mało nie powiem, bo wszystko zależy od zasobności portfela jegomościa. Przy tej różnicy wieku facet powinien być ustawiony że hoho żebym się zgodziła na związek.

Gość gość
Pewnie kasiasty, co?

Gość gość
Nie. Jestem w zwiazku 20 lat roznicy (34 i 54) i jest nam dobrze ;)

Gość gość
mój facet (ten od 12 lat różnicy) akurat ustawiony bardzo, ale jak się w nim zakochałam, nie wiedziałam ile zarabia

Gość gość
Widziałam dzisiaj taką parę u leka rza w prywatnej klinice. Ona ok. 30 , w ciąży, torebka korsa, ale nie była jakaś super laska, on ok. 50-55, niezbyt przystojny, ale podjechali niezłym autem. Gdyby nie kasa, to by na niego nawet nie spojrzała.

Gość gość
// mój facet (ten od 12 lat różnicy) akurat ustawiony bardzo, ale jak //się w nim zakochałam, nie wiedziałam ile zarabia Porucha porucha i wyrzuci, gdy przyjdzie czas wymiany na nowszy model. Taki los puszczalskiej materialistki. :)

Gość gość
To ile zarabia twój pan ,tak z ciekawości :-)

Gość gość
Nie sciemniaj, nie trzeba wiedzieć ile facet zarabia, żeby wiedzieć czy ma się do czynienia z biednym czy nie. Dla mnie to prostytucja, obciaganie w zamian za komfortowe życie.

Gość gość
Nie zależy od zależności portfela On fakt faktem zarabia dużo a ja man niemaly majątek i sama zarabiam ok

Gość gość
nie ważne ile zarabia ważne jaki jest. Myślicie że kobieta chce mieć dzieci z pierwszym lepszym?

Gość gość
Tyle tylko że ja pracuje w liniach lotniczych, on pracuje 30 min samochodem Wiec mijamy się I nie wiedziałam ike ma lat dawałam ok 40 i kim jest pomógł mi w wojnie spadkowej i tym samym owa sprawa bardzo nad złączyka bo wiem ze to jedyna osoba na świecie która skoczy za mną w ogień

Gość gość
Ja osobiście Polecam Torebkę - Klasycznie elegancki shopper Czarny Link: https://www.shopperka.pl/Klasycznie-elegancki -shopper-Czarny ,p,1065 Atuty: znakomity krój, niska cena, wysoka jakość, znakomite rozwiązanie dla każdej kobiety.

Gość gość
Dlaczego wszystko wam się kojarzy z chajsem bez przesady może ona go naprawdę Kocha a nie lecj na kasę nie wszyscy są materialistami. Ha kocham faceta który jest starszy o 19 lat i nie lecę na jego kasę tylko na niego

Gość gość
Zdecydowanie za stary