Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

swędząca skóra głowy u niemowlaka

Polecane posty

Gość gość

Witam mój syn ma 18tyg i zauważyłam że jego skóra głowy jest zaczerwieniona i go swędzi przez co się budzi i jest rozdrażniony . Skóra głowy jest też wysuszona ale wydaje mi się że to ciemieniucha.... może się myle. Smarowalam główkę olejkiem do pielęgnacji później olejuszka na ciemieniuche i linomagiem. Troszkę tylko pomogło z tym ze skóra jest nawilzona jednak dalej swędzi i jest zaczerwieniona. . nigdzie więcej na ciele nie ma żadnych zmian skórnych tylko właśnie na główce no i brwiach czy miałyscie takie problemy ze swoimi maluchami... nie wiem co zrobić i bardzo się martwię

Gość gość
sama go wychowujesz?

Gość gość
Tak jestem samotna matka. .. a czy to ma znaczenie? ?? Nie wydaje mi się

Gość gość
nasza tez tak miala i to nie byla ciemieniucha tylko tak tarla glowka o przescieradlo,ze az jej sie podraznilo(w tym miejscu miala wloski) kupilam oilatum ale slabo pomogl. przeszlam na hippa i pomoglo. podkladaj cos delikatnego pod glowke

Moja córka miała uczulenie na oliwkę, nie wiem jakim cudem, ale do momentu gdy po kąpieli smarowałam oliwką, miała ciemieniuchę, a może na mydło dla dzieci!? Kupiłam kiedyś z lenistwa taki płyn do kąpieli dla niemowląt i ustało Xhttp://www.superkoszyk.pl/nivea-baby-plyn-do-kapieli-i-szampon-2-w-1-500-ml.html?gclid=CI6U3KH1scUCFYsNcwodA54ALQ

Gość gość
jak jesteś samotna to jak się zaspokajasz? pocierasz palcem ci.pke? całusy przesyłam w Twoją śliczną ci.pke:) Piotrek

Gość gość
pytanie do autorki tematu: facet Cie zostawił jak się okazało że jesteś w ciąży?

Gość gość
ptaszek też go swędzi?

Gość gość
Mój mąż zginął w wypadku . Wiec niec życzę sobie takich głupich , dziecinnych tekstów i nikomu nie życzę takiej tragedii. Dziękuję i żegnam

Gość andziamamajulki
powinien pomoc szampon do wlosow eloderm. Ja kupilam kiedys w aptece i jest super