Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Napiłabym się z Tobą wódki

Polecane posty

Gość gość

ale skoro nie mogę, to napiję się sama.

Gość Xgość
Chętnie się z Tobą napije. Jak jeszcze tu jesteś odezwij się na @ kawasaki3c@onet.pl

Gość gość
Jestem, ale nie odezwę się, bo lubię publiczne obnażanie duszy ;) Taki rodzaj ekshibicjonizmu :P Kawasaki ? Miłośnik motocykli ?

Gość Piotr_P
Ja pije drinka z tonikiem..syf na huja no ale samemu nie wypada pić czystej z kieliszka. Upije się i będe latwy:)

Gość gość
Piotruś ? Ale łatwi są mało interesujący ;) Weź poudawaj, że jesteś niedostępny jak ściana drugiej świątyni jerozolimskiej ;)

Gość Xgość
Odezwij się na @ Nieznajomo ;-) podaje jeszcze raz kawasaki3c@onet.pl Napisz ;-)

Gość gość
Kawasaki ? Nie będę się odzywać na żadną małpę. Jestem tu i teraz. Bierz co dają, albo niech droga będzie łaskawa ;)

Gość Piotr_P
Jak.jestem pijany to.zawsze mnie na anal bierze a na trzeźwo za zadne skarby. Bo do huja chyba cipoa jest stworzona

Gość gość
Aaaaa w tym sensie łatwy ;) A to wiesz. Ja Cię analnie nie wykorzystam, ale mogę Ci dotrzymać towarzystwa przez chwilę. Chciałam z moim bliźniakiem pogadać, ale chyba się ewakuował stąd tymczasem. :)

Gość gość
Piotruś wpadł pod stół ;) Kawasaki nie pisze, bo się boi, że go rozpoznają. :P Moje wirtualne odbicie poszło se w siną dal. Ech. Jak żyć ? ;)

Gość gość
ciągnuie mnie też ale zależy mi na sobie i staram się to wypychać

Gość gość
Gościu ? A do czego Cię ciągnie ? I, co wypychasz i z czego ? ;)

Gość Xgość kawasaki
No już jestem. Byłem na cpn po flaszkę. Teraz już siedzę w fotelu i ... w samotności heh ... przydało by się towarzystwo jakiejś chętnej na grzech Ślicznotki ...

Gość gość
O ja Cię :) Kawasaki się znalazł. ;) :D Robimy casting na ślicznotkę na kafe ? Chociaż uprzedzam, jak powszechnie wiadomo, na kafe są sami faceci i ślicznotki piękne inaczej ;), czyli przemyśl, o co prosisz haha :D

Gość Xgość kawasaki
Aż tak źle tu jest ... ? Czasem się ślicznotki tu zdażają ... Kilka tu poznałem

Gość gość
papierową jarmułkę ? haha :D MEfko ? ;) A Ty coś pijesz, czy tak na trzeźwo spędzasz piątkową noc na kafe ? :) Kawasaki ? Przepraszam Cię. Potraktowałam Cię jak pierwszego lepszego, a Ty widzę masz doświadczenie ;)

Gość Xgość kawasaki
Za raz tam doświadczenie ... Coś tam się wie ... Ale z chęcią bym wsunął jęzorek w wilgotną i chętną cipke ... do rana daleko ...

Gość gość
Kawasaki ? Wirtualne wsuwanie jest jak lizanie loda przez szybkę :O Tak całkiem poważnie. Serio Was kręc***isanie o tym ? Kręci jak kręci, ale ... wystarcza ?

Gość Xgość kawasaki
Niestety nie wystarcza ... Ale są samotne wieczory kiedy musi wystarczyć ... a są wieczory kiedy się nadrabia to o czym się pisało

Gość gość
Zazdroszczę, że się nadrabia. Serio :) Ja próbuję się przemóc, żeby komuś zaufać i jakoś nie mogę. Seks bez zobowiązań jakoś mi nie leży. Prędzej bym sobie mózg wycięła, niż poszła do łóżka dlatego, że ciało się tego domaga. Faceci mają jednak łatwiej.

Gość Xgość kawasaki
Myślę żebyś dała radę ... Napisz na maila kawasaki3c@onet.pl ... chętnie Cię dopieszcze jak masz ochote ;-)

Gość gość
No nudziłam się ale, już idę spać :) Nie wiem. Nie byłam, ale koleżanka, która właśnie wróciła chora, twierdzi, że głupi arab ustawiał klimatyzację na minus dwa haha :)

Gość Xgość kawasaki
Jesteś tu jeszcze gość 00:39

Gość gość
Kawasaki ? Już Cię kocham :) Serio :) Szkoda, że nie umiem bawić się tak, żeby i Tobie było fajnie :) Buziak na sen :)

Gość Xgość kawasaki
Odezwij się na maila ;-)