Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jaka dieta najlepsza dla wiecznie pojadajacej kobiety 40 letniej?

Polecane posty

Gość gość

Kobiety i dziewczyny! mam 40 lat i 20 kilo nadwagi na dodatek praca siedzaca,zero sportu,masakra po prostu jakie stosujecie,stosowalyscie diety,ktore wam pomogly? dodam,ze wpierdzielam bez przerwy,co chwile jestem glodna,obiad,za chwile cos slodkiego,po slodkim slone,i tak w kolko nie umiem sie opanowac osobom,ktore beda mnie wyzywac od swin i tucznikow z gory dziekuje prosze o rade powazne osoby dzieki z gory

Gość gość
Dziewczyny napiszcie cos,poradzcie zagubionej we mgle

Gość gość
Najlepsza jest dieta o niskim indeksie glikemicznym. Jesz śniadania?

Gość gość
jem,na dodatek zawsze na slodko jestem uzalezniona od slodyczy

Gość gość
Kluczem do schudnięcia jest stabilny cukier we krwi. Jak będziesz jadała na śniadanie białko np jako lub serek wiejski to unikniesz wyrzutu insuliny i nie będziesz się czuła głodna. Potem musisz jeść co kilka godzin (też produkty o niskim indeksie )to pomorze uniknąć napadów głodu, bo wtedy zjesz więcej. Warto też jeść na mniejszych talerzach.

Gość gość
Jeszcze mogę polecić ocet jabłkowy musi być naturalny, ja używam ten z Rossmana. Zmniejsza apetyt, wspomaga trawienie i pomaga schudnąć. Ja schudłam kilka kg mimo, że się nie odchudzałam i nie ćwiczyłam.

Gość gość
Ocet jabłkowy trzeba oczywiście wymieszać z wodą i pic 15 min przed posiłkiem. Ja piłam 2 łyżki na pół szklanki wody 2 razy dziennie.

Gość gość
Dieta dr Pape. Łatwa, bo na śniadanie je się dużo węglowodanów (jakich chcesz, mogą być płatki, dżemy, owoce, nutella, bułki), bez białka (czyli zero mleka, jajek, szynki, jogurtów...). Na obiad warzywa, białko i tłuszcze plus trochę węglowodanów, ale już raczej złożonych. Kolacja bez żadnych węgli. 3 posiłki dziennie. Co w tym pomaga opanować podjadanie? ładunek węgli rano, dający energię, a potem ich brak, dzięki czemu nie ma skoków insuliny, a to one powodują nieustanne ssanie i "chętki" Plus wyrabia się prawidłowy rytm posiłków a niczego nie trzeba ważyć ani mierzyć.

Gość Weronika 36
Ja po ciąży stosowałam chyba większość z możliwych środków na odchudzanie i niestety nie przynosiły żadnych efektów a miałam do zrzucenia 12 kg Na tabletki African Mango skusiłam się po przeczytaniu wielu pozytywnych opinii i bardzo dobrze zrobiłam że zamówiłam je od producenta http://nplink.net/btkjP7vM gdyż naprawdę schudłam 7kg po miesiącu stosowania :) nie mogłam uwierzyć że w końcu coś działa na moją wagę :) Kapsułki stosuję w dalszym ciągu i czekam na kolejne efekty :)

Gość Małgorzata1253
a spróbuj tego,ja dzieki temu schudłam 7kg w 7tyg,szalu nie ma wiem,ale bez cwiczen to zawsze fajny wynik,dodam ze mam siedzaca prace i malo co sie poruszama to na prawde mi pomogło http://nplink.net/XTQtSxUf

Gość gość
musisz po prostu zmienic styl zycia :) wiecej cwiczyc, zapisac sie na silownie i kontrolowac to co zjadasz i o ktorej godzinie - nalezy jadac regularnie. moze pomysl tez o jakims suplemencie wspomagajacym przemiane materii? ja stosuje be slim 3 z wycgiem z bialej morwy

Gość gość
Z podjadaniem poradzilam sobie stosujac suplement diety be slim3, trzeba rowniez pic duzo wody, wiem co oznacza praca siedzaca, ciastka zamien na marchewke, ogorka czy jabłko, ja schudlam, troche to trwalo ale udalo sie

Gość terafera
Po 30 roku życia podobno zwalnia metabolizm? Faktycznie tak się dzieje? Ja się odchudzam od dwóch tygodni, póki co bez suplementu, ale chyba się nie obejdzie, bo jednak potrzebuję żeby coś mi pomogło nie jeść słodyczy...

Gość gość
Ja też męczyłam się miesiąc, odmawialam sobie wszystkiego, a waga ani drgnela, w koncu zdecydowalam sie na suplement be slim 3, w opakowaniu procz tabletek jest książeczka z dietami dopasowanymi do wieku, odkad zaczelam brac ten suplement i stosowac ta diete juz schudlam 5kg.