Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Większość dziewczyn poza atrakcyjnym wyglądem nie ma nic innego do zaoferowania

Polecane posty

Gość gość

Po roku spotykania się z różnymi dziewczynami z face'a, fotki i sympatii wyrobiłem sobie zdanie, że zdecydowana większość dzisiejszych dziewczyn praktycznie nie ma niczego do zaoferowania, prócz ładnego wyglądu. Już pomijam fakt, że 99% dziewczyn na zdjęciach mega laski, śliczne buzie, duże oczy i ładne biusty, do tego piękne włosy czy to czarne czy blond a na spotkaniu dość często, przychodzi dziewczyna która mocno odbiega wyglądem od tego co na zdjęciu. No ale ok pomijając to i tak były ładne. Ale po za tym kompletnie nie do życia, nie do stałego związku. Przychodzę na spotkanie a dziewczyna do mnie jeszcze dobrze się nie przedstawiła, wali tekst "eee cho idziemy tu za bunkier zajarać bo mi łeb zaraz rozp******i". Po takim tekście już wiedziałem, że to kolejna patola. Zaczynamy gadać a ona mnie pyta czy ją potem nie podwiozę do jakiegoś Adriana, bo on jej wisi kasę i jak nie odda to mu wp******i. No po prostu patologia. Z kolei inna laska cały czas opowiadała mi o tym, jak to ma ciężko na studiach, jak ją tam wszyscy olewają a jej ulubionym zajęciem są dyskoteki bo tam się można rozerwać z przypadkowym chłopakiem i potem nie mieć wyrzutów sumienia... Ręce opadają. Zero zainteresowań, zero pasji i hobby. Tylko telefony, wklejanie zdjęć na facebooka i fotkę, imprezy, zakupy i to by było na tyle. Powiedzcie mi gdzie można dzisiaj poznać atrakcyjną dziewczynę z zainteresowaniami? Spokojną, miłą, uprzejmą, uśmiechniętą która poważnie podchodzi do życia?

Gość gość
Ja nie mam nawet atrakcyjnego wyglądu do zaoferowania , życie :)

Gość gość
Szukaj, kto szuka nie błądzi.

Gość gość
Takie czasy. Młode laski nastawione na konsumpcje szerokiego zasięgu. Co druga myśli że jest modelką i miss świata a co trzecia wielkim fotografem. Robią zdjęcia w sklepie, szkole, kiblu, szatni, wszędzie gdzie tylko można zrobić, byle by tylko wrzucić na facebooka i zbijać śmieszne lajki od 500 znajomych których nigdy na oczy nie widzieli.

Gość gość
Hm, jezeli te dziewczyny traktowaly Cie w ten sposob, to pewnie jestes typem dobrego kumpla juz na pierwszy rzut oka. Nie zainteresowaly sie W OGOLE Toba, wiec po co mialy starac sie wypasc jak najlepiej? Druga sprawa jest stres - niekotrzy po prostu pieprza glupoty, zeby ukryc to, ze sie denerwuja. To normalne. Kolejna kwestia to to, ze faceci sami nie wiedza, czego chca. Gdy dziewczyna jest cicha i niesmiala - nudziara, gdy opowiada z zapalem o czyms, co ja interesuje - egoistka, gdy wesola, rozmowna - trzpiotka i pewnie kretynka. Swoja droga, to co zlego jest w dyskotekach, zabawach ze znajomymi? Mlodosc ma sie jedna, trzeba korzystac i bawic sie. To raczej nie wyklucza zainteresowan, pracowitosci, zaradnosci, czy czego tam oczekujesz od dziewczyny.

Gość gość
Zrobiłeś podstawowy błąd - szukałeś na portalach gdzie same takie siedzą. Ja, moje koleżanki NIGDY nie wrzucałyśmy setek fot na jakieś portale i nie szukałyśmy tam partnera.

Gość dość ładna ale nie w typie
Takie laski się wam podobają, moi drodzy.

Gość gość
Hm, jezeli te dziewczyny traktowaly Cie w ten sposob, to pewnie jestes typem dobrego kumpla juz na pierwszy rzut oka. Nie zainteresowaly sie W OGOLE Toba, wiec po co mialy starac sie wypasc jak najlepiej? Druga sprawa jest stres - niekotrzy po prostu pieprza glupoty, zeby ukryc to, ze sie denerwuja. To normalne. Kolejna kwestia to to, ze faceci sami nie wiedza, czego chca. Gdy dziewczyna jest cicha i niesmiala - nudziara, gdy opowiada z zapalem o czyms, co ja interesuje - egoistka, gdy wesola, rozmowna - trzpiotka i pewnie kretynka. Swoja droga, to co zlego jest w dyskotekach, zabawach ze znajomymi? Mlodosc ma sie jedna, trzeba korzystac i bawic sie. To raczej nie wyklucza zainteresowan, pracowitosci, zaradnosci, czy czego tam oczekujesz od dziewczyny.

Gość gość
Dupa zbita bo wcale nie jestem na pierwszy rzut oka typem dobrego kumpla. Nie oczekuję nie wiadomo czego, ale sorry jeśli laska ledwo co się zapoznaje zachowuje się jak patologia to dziękuję bardzo. To nie tylko te super ładne laski tak mają, inne też. Większość po prostu taka jest. Imprezy, przygodny seks, rywalizacja która ładniej się odpierdzieli na dyskotekę i tak dalej. No i wiem czego chcę. 1. normalna. 2. jakaś pasja lub hobby np gra na fortepianie, gitarze, malowanie. 3. uśmiechnięta. 4. można z nią pogadać na każdy temat. 5. inteligentna. 6. nie jest upierdliwa i potrafi się zachować w każdej sytuacji. Tak wiele wymagam?

Gość gość
Z brakiem upierdliwości trochę dużo :D Po raz kolejny pisze - takie sobie laski wybierałeś. Absolutnie nie powiedziałabym, że taka jest 80% mojego otoczenia - bo to JA wybieram kim się otaczam. Jak jest pustak to z nią nie gadam, proste.

Sami lecą na takie pustostany i potem pretensje do całego świata.

Gość gość
Dość ładna, A potem normalna dziewczyna ma stawać na głowie i udowadniać, że nie jest wielbłądem :D

Gość gość
ok, wiec: 1. normalna? to okreslenie zadne, kazdy tego chce, a rozumie przez to cos innego 2. czemu ta pasja jest taka wazna? zainteresowania kazdy ma jakies, nie ma takich osob. ale powiedz, gdyby dziewczyna interesowala sie malarstwem impresjonistycznym, bylaby od Ciebie bardziej atrakcyjna od dziewczyny, ktora zajmuje sie w zyciu 'wszystkim i niczym'? 3. usmiechnieta. Ja umiecham sie w dobrym towarzystwie. Jezeli spedza mi sie z kims dobrze czas, to jestem caly czas usmiechnieta. Ale problemy w zyciu sa i zawsze beda, wiec nie oczekuj, ze dziewczyna bedzie jak lalka wiecznie zadowolona. Ty tez miewasz rozne dni i humory zapewne 4. To kolejna kwestia indywidualna. Co dla Ciebie jest tematem wartym dla rozmwy, dla kogos moze wydac sie zanudzaniem. Ja na temat fizyki kwantowej nie wypowiedzialabym sie, chocbym nie wiem jak bardzo chciala komus zaimponowac. ;) W tej chwili przesadzam, ale sadze po prostu, ze sztuka jest znalezc tematy WSPOLNE, a nie kazde. 5. jw 6. to mnie troche rozsmieszylo. co masz konkretnie na mysli? ciekawa jestem, czy Ty potrafilbys sie odnalezc doslownie w kazdej sytuacji. rozni ludzie sa, niekotrych krepuje towarzystwo obcych - Twoi znajomi moga byc dla niej w ogole nie interesujacy, dlaczego ma udawac, ze jest ok? Twoja rodzina moze ja zawstydzac na poczatku. Wybacz, ale odnosze wrazenie ze szukasz osoby, ktora bedzie mila, cicha, potulna i zagra tak, jak Ty bedziesz od niej oczekiwal.

Gość gość
Dziewczyny są takie jakie według nich spodobają się chłopcom. A chłopcom niestety najbardziej podobają się ładne pustaki.

Gość gość
To tak samo jak większość chłopców. Nie potrafią się zachować i są nudni.

Gość gość
Oj autorze, jak się umawiasz z laskami z fejsa i innych portali, to możesz już na wstępie poodrzucać zdjęciowe księżniczki i patologie, przecież w przypadku większości wiele rzeczy widać już na samym profilu, gdzie są zarówno zdjęcia jak i wypowiedzi dziewczyn. Na facebooku jest to bardzo łatwe, na fotce normalne dziewczyny przeważnie nie mają kont, więc dla ułatwienia olej ten portal, co do sympatii to nie wiem.

Rzekłabym wręcz, że im więcej ma się do zaoferowania pod względem intelektualno-emocjonalnym, im wyższa kultura osobista, tym jakoś trudniej wpaść w oko facetowi. No chyba że wygląda się jak barbie. Wtedy wszystko staje się takie proste. Ja niestety nie mam długaśnych smukłych nóg i sporego biustu, toteż odpadam w przedbiegach, ale dalej się żalcie że brakuje fajnych i ciekawych, że jesteście skazani na atrakcyjne betony i parapety.

Gość gość
bidany jestr autor ,trafia pewnie na lafiryndy :D nawet pisac sie nie chce ..:)

Gość gość
gość dziś Zrobiłeś podstawowy błąd - szukałeś na portalach gdzie same takie siedzą. Ja, moje koleżanki NIGDY nie wrzucałyśmy setek fot na jakieś portale i nie szukałyśmy tam partnera. xxx Zgadzam się z tą opinią. Normalni ludzie nie wrzucają setek swoich zdjęć do internetu. Ja nawet nie mam konta na żadnym portalu i wielu moich znajomych również. Nigdy nie szukalabym partnera w taki sposób jak autor, już lepsze są znajomości zawierane przez gry online mmo, w ten sposób poznałam wiele fajnych osób.

Gość gość
Alez autorze przeciez faceci leca przede wszystkim na wyglad

"Alez autorze przeciez faceci leca przede wszystkim na wyglad" - ale on Ci pewnie odpowie, że jemu zależy TAKŻE na innych zaletach. Po czym po jakimś czasie wyjdzie na to, że owszem leci na inne zalety, ale tylko u kobiet o wyglądzie laleczki.

Gość gość
Dziś ciężko o kulturalną dobrze wychowaną kobietę! Prędzej spotka się kulturalnego chłopaka.

Gość gość
wiekszość facetów tto meskie d***** wywalajacy tylko swoej penisy nic dodać nic ujac!

Gość gość
Wyluzujcie ludzie. Do pracy na wysokich stanowiskach wybiera sie osoby najbardziej inteligentne i wyksztalcone. Nikogo to nie dziwi. A do tego zeby facetowi k***s stanal kobieta musi miec wyglad laleczki. O co kaman?

Czyli przy kobiecie, która ma pewne defekty, jak ja np. grubsze nogi i mniejszy biust k/u/tas nie ma prawa stanąć tak? Tylko przy top modelkach możliwa jest erekcja? No i wszystko kur/wa jasne.

Gość Autor TEGO konkretnego tematu
Boże jak wy pierdzielicie tego się czytać nie da. Oczywiście troszkę popisałem i od razu cała banda stróżów prawa się obudziła. Większość waszych wypowiedzi ocieka jakimś tandetnym feminizmem. Mówię, że nie mam wygórowanych wymagań i nie wrzucam wszystkich do jednego worka. Kto powiedział że ja tylko takich szukam? Wiadomo, że jak mi się jakaś podoba i wygląda ładnie to zagadam i to nie tylko na fotce czy sympatii ale też w realnym życiu, w klubie, na kręglach czy w restauracji. Ostatnio np zagadałem do fajnej kelnerki. bardzo miła uśmiechnięta ale niestety zajęta była, więc numeru nie dostałem. Ale potrafiła fajnie kulturalnie odmówić a potem jak skończyła zmianę to przyszła się pożegnać i życzyła miłego wieczoru. Kurde takie fajne laski zawsze są zajęte a te wolne to zazwyczaj totalna hołota. Jestem wzrokowcem też więc na wygląd patrzę, to normalne. No bo kto zarywa do kogoś kto mu się nie podoba? chyba jedynie desperaci albo jakieś zboki. Po prostu fajnie było by poznać normalną dziewczynę, która nie jest przesiąknięta dzisiejszym gównem, że tak to skromnie nazwę.

Gość gość
No to przecież doradziłyśmy, że takie nie siedzą na fotkach, te ładne też nie :)

Gość gość
jak nie ma to nie ma. oczekiwales porad, czy potwierdzenia swojej tezy? nie tylko ty tak masz, jesli to cie pocieszy

Gość gość
To i tak dobrze, że laska jarająca w bunkrze czy potrafiąca wp*********ić mężczyźnie wygląda atrakcyjnie :D Ja tą pierwszą widzę jako żulicę, a drugą jako babochłopa. To taki pocieszający gratisik.