Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Większość dziewczyn poza atrakcyjnym wyglądem nie ma nic innego do zaoferowania

Polecane posty

Gość gość
a co bys chcial?

Gość gość
Prawdziwa kobieta jest wulgarna a facet, który nie przeklina to zwykła c***a!

Gość zizami 86
Ja nawet nie mam facebooka,hehe . Głupotą jest dla mnie wklejanie co 5 min. nowego zdjęcia i opisywanie na forum co robiłam przez ostatnią godzinę.Wolę podzielić się tym ze znajomymi w rozmowie na żywo.Jestem osobą przed trzydziestką, mam swoje zasady ,być może czasem jestem staromodna, ale jest mi z tym dobrze . Ludzie wokół mówią,że jestem taka z******ta, dobra, sympatyczna, atrakcyjna, ale sama dlaczego?ehh życie...

Gość zizami 86
Autora poniekąd rozumiem. W tym dzisiejszym świecie trudno jest się czasem odnalezć,ale trzeba wierzyć, że kiedyś znajdzie się tą swoją wymarzoną połówkę

Gość gość
taaaa szukaj dziewczyny przez neta to na pewno znajdziesz swoją panią:) W 99 proc. na takich portalach siedzą patusy i idioci:) Żadni normalni ludzie i ułożone w miarę dziewczyny nie ogłaszają się na jakichś durnych portalach. Fakt te dziewczyny poza ładną buzią nie wyróżniają się czymś specjalnym(ba,do większości damskich typowo rzeczy mają lewe ręce).

Gość Heniuś
Haha, żeby tak większość wyglądała jeszcze atrakcyjnie. Wczoraj byłem na imprezie to jakaś masakra - albo piwa było za mało, albo wpadłem na jakiś zlot pasztetów. Wysportowanych, bez peta w ryju, bez dziar na słoninie było może ze 2%. Ubrania też porażka - np. wszystkie cizie noszą te zje....e, hipsterskie bryle - czy tak ciężko być choć trochę oryginalnym? Potem do kogo pretensje? Do facetów oczywiście. I ona "szuka normalnego" a sama przyszła prosto ze zlotu odchyłów :) Kolega, który jest singlem był po wczorajszej bibie lekko podłamany, bo nawet nie pogadał z żadną a co dopiero mówić o jakimś seksie :)