Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Otrzymałem przerażający przekaz od jakieś obcej cywilizacji. Naprawdę!

Polecane posty

Gość gość

Stanie się coś strasznego. Ratujcie się ludzie. Siedziałem sobie w swoim pokoju i nagle słyszę z ogrodu huk. Coś spadło na trawnik . Wybiegłem zobaczyć co się dzieje i znalazłem ten przedmiot podobny do metalowej, małej rakiety. Zabrałem to do domu i obejrzałem go dokładnie, odkryłem, że po boku znajduje się na nim mały przycisk i nadusiłem na niego. Przedmiot zaczął się automatycznie rozkładać i ukazał mi się hologram istoty obcej, która zaczęła mówić( o dziwo w naszym ojczystym języku) prawdopodobnie to dość zaawansowana technologia, która dopasowałaby się do każdego języka, tam gdzie sonda wylądowała. Przekaz był przerażający, a gdy zgasł hologram wiele godzin spędziłem w stanie ciężkiego szoku i katatonii. Istota obca poinstruowała mnie, żebym przekazał tę wiadomość ludzkości, więc niniejszym to czynię. Panie...panowie...drodzy zgromadzeni. Kobiety lecą TYLKO na wygląd zewnętrzny.

Gość gość
rzeczywiście przerażające

Gość niekosmitka
podobnie jak faceci oni też lecą tylko na wygląd więc ameryki żeś nie odkrył WSZYSCY JUŻ DAWNO TO WIEDZĄ

Gość gość
jasne żena wygląd - zawsze liczy się pierwsze wrażenie, a pierwsze wrażenie zanim się gebę otworzy, to własnie wzrokowe intelekt, charakter itp. to dopiero drugie lub dziesiąte wrażenie też mi odkrycie